Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δόξες Ξυνίδη, με γιούχα...! (video)

  • Γιατί συμβαίνει αυτό στον καλό φίλο του Γιώργου Παπανδρέου;
«Θερμό επεισόδιο» με αγανακτισμένους είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, κατά την είσοδό του στο Επιμελητήριο.

Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 40 άτομα, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το κτίριο του Επιμελητηρίου υπό την επιτήρηση αστυνομικής δύναμης, περίπου 30 ατόμων.

Ο Αν. Υπουργός αποδοκιμάστηκε, από του συγκεντρωμένους κατά την είσοδό του στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ όπου ήταν ομιλητής, υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων. Μάλιστα επέλεξε να περάσει μπροστά από τους «Αγανακτισμένους» παρότι του είχε προταθεί να εισέλθει από την πίσω πόρτα. Μάλιστα κινήθηκε μέσα από τον κύριο όγκο και όχι από την δίοδο που είχαν προετοιμάσει οι αστυνομικοί.

Ο σκληρός πυρήνας των «αγανακτισμένων» που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αποτελούνταν κυρίως...
από μέλη οργανώσεων της Κομοτηνής που συμμετέχουν στην κίνηση των «αγανακτισμένων», μερικά μέλη από την αντίστοιχη κίνηση της Ξάνθης, μέλη της «Σπίθας» φοιτητές και μέλη αριστερών οργανώσεων από την Ξάνθη καθώς και μερικοί εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ.

Φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του μνημονίου καθώς και εναντίον του Αν. Υπουργού. Κατά την άφιξή του, προέβησαν σε αποδοκιμασίες χωρίς περαιτέρω ενέργειες και απωθήθηκαν ελαφρά από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο Σ. Ξυνίδης εισερχόμενος στο Επιμελητήριο, επιχείρησε να ρίξει του τόνους.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]