Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιμένοντας την 28η Οκτωβρίου και τους νεο-πατριώτες...

Τι είπε χθες ο Γιουνκέρ;

Α!, ότι από δω και πέρα η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό!

Και δεν κουνήθηκαν τ’ αφτιά κανενός. Και δεν άρπαξε κανείς το καριοφίλι.

Να σας δω κουφαλίτσες τι θα λέτε την 28η Οκτωβρίου. Δε θέλει και πολύ, τέσσερις μήνες απομένουν ως τα τότε.

Θα βγει ο Πάγκαλος στην Αθήνα και ο Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη να βροντοφωνάζουν το «ΟΧΙ» στους κατακτητές; Θα μιλήσουν για περήφανη Ελλάδα με τη χιλιόχρονη ιστορία αντίστασης; Θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των αγωνιστών χωρίς να βγουν οι αγωνιστές από τους τάφους για να τους σύρουν πάραυτα μέσα; Με τι σημαία θα παρελάσουν τα περήφανα ραγιαδόπουλα;

Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα συμβεί αυτή τη μέρα. Κι από μια γωνιά θα παίρνω την εκδίκησή μου για την απίθανη ξεφτίλα των απίθανων ξεφτιλισμένων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τιποτα δεν θα συμβει,γιατι θα κρυβονται ολοι τους!!
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΙΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΦΓΑΝΩΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΑΛΒΑΝΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΚΕΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ ΩΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]