Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση Παπανδρέου και οι υπάλληλοί της στόχος των Anonynous!

  • Επιστολή των Anonymous προς τους υπεύθυνους της καταστροφής της Ελλάδας
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011
Anonymous OpGreece!
"Συγχαρητήρια. Τραβήξατε την προσοχή μας και τώρα είστε ο στόχος, στον πόλεμο μας ενάντια στο σάπιο σύστημά σας. Είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνούμε. Να μας περιμένετε..."
Aκολουθεί η ανακοίνωση των Anonymous...
Πολιτικοί, μέσα, αστυνομία και banksters της Ελλάδας. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους σας.

Σας έχουμε προσέξει ενώ κατεδαφίζετε και το οποιοδήποτε τελευταίο δείγμα δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούσαμε όταν υπογράφατε τις προσβλητικές συμφωνίες δανείου με το ΔΝΤ, ενώ ξεπουλούσατε τις ψυχές του λαού σας, για να κρατήσετε τους φίλους σας ευτυχείς, καθώς παρατάσσατε τα παρά-κρατικά στρατεύματα, για να ενεργήσουν ως προβοκάτορες σε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Σας έχουμε προσέξει καθώς επιτίθεστε στους διαμαρτυρομένους με τα χημικά αέρια, τις πέτρες και όλα τα συμπράγκαλα της βίας. Μιας βίας που άφησε 500 τραυματίες τουλάχιστον, συμπεριλαμβανομένων συνταξιούχων και γυναικών.

Για αιώνες η χώρα σας υπήρξε το υπερήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αλλά τώρα την έχετε μετατρέψει σε παιδική χαρά για τους μεσάζοντες, έτσι ώστε αυτοί, να μπορούν να δοκιμάζουν πώς θα δημιουργήσουν το οικονομικό τους Ράιχ .

Έχετε απορρίψει τις συμφωνίες, με τις αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την Κίνα. που σας έσωζαν σε μηδέν χρόνο.

Αποτύχατε να σταθείτε επάξιοι των περιστάσεων και να απαιτήσετε χρήματα των αποζημιώσεων σας του δευτέρου παγκόσμιου πόλεμου από τους Γερμανούς.

Έχετε αποτύχει σε κάθε πιθανή πτυχή της προστασίας των συμφερόντων των πολιτών σας, από μια τερατώδη οικονομία που δεν αντιπροσωπεύει παρά μόνο τον αέρα, που χτίζει όλο και περισσότερο πλούτο για τον πλούσιο, και που αφήνει τις μέσες και χαμηλότερες κατηγορίες φτωχότερες και φτωχότερες.

Αντ' αυτού έχετε πάρει εξοντωτικά μέτρα λιτότητας την ιδία στιγμή που κάποιοι σας εξαναγκάζουν σε αγορές ακαταλλήλου και πανάκριβου οπλισμού...

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δαιμονοποιήσει τις διαμαρτυρίες.

Οι ανώτεροι υπάλληλοι τραπεζών λούζονται ακόμα μέσα στον χρυσό.

Δώσατε το τελικό χτύπημα στην οικονομία σας με την αποδοχή ενός άλλου δανείου παρά τη διαφωνία του ελληνικού λαού.

"Συγχαρητήρια. Τραβήξατε την προσοχή μας και τώρα είστε ο στόχος, στον πόλεμό μας ενάντια στο σάπιο σύστημά σας.

Είμαστε ανώνυμοι. Είμαστε λεγεώνα.
Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνούμε.
Να μας περιμένετε..."


Μετάφραση HEIL GAP (or mind the GAP )
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]