Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρθρο 120, παράγραφος 4 - Για εκείνους που ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν


«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων», έτσι δεν είναι… σύντροφοι;
Διαβάζω, βλέπω και ακούω τις προκλητικές δηλώσεις των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ αλλά και των συνοδοιπόρων τους, εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται , τους αποδοκιμάζουν και τους …κράζουν όπου τους πετύχουν. Επιβεβαιώνουν με τη συμπεριφορά τους ότι ζουν αλλού και δεν θέλουν να τους ταράζουν. Το μόνο τους πρόβλημα είναι αν είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή της Σπίθας. Όλα τα άλλα τα έχουν λυμένα.

Πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το παραμύθι περί χρεοκοπίας (όταν ήδη αυτό το πέτυχαν) γιατί το μόνο που έκαναν ήταν να σώσουν τα λεφτά των τοκογλύφων και των δανειστών που κάθε μέρα γίνονται πιο θρασείς και περισσότερο απαιτητικοί.

Ενοχλούνται λοιπόν οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ από τις κραυγές και τα μπουγελώματα αλλά λησμονούν την ουσία του Συντάγματος του οποίου παραβιάζουν. Από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, όσο και τον κήνσορα του νεοπαπανδρεισμού Γιώργο Πεταλωτή, αλλά και τον…σύντροφο Γραμματέα Μιχάλη Καρχιμάκη, όλοι επισείουν τον κίνδυνο για τη Δημοκρατία μας από τις συμπεριφορές των πολιτών. Κανείς δεν επικροτεί το Νόμο του Λιντς πλην αυτών που ήδη τον εφαρμόζουν σε βάρος των Ελλήνων με τις πολιτικές τους συμπεριφορές. Γιατί όσα εφαρμόζει η κυβέρνηση των δάνειων δυνάμεων οδηγούν τις Ελληνίδες και τους Ελληνες στην κρεμάλα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάτι σαν τις αποφάσεις των στρατοδικείων (λαοδικείων) της …κυβέρνησης του βουνού και των στρατοδικείων της δικατορίας.

Θα θύμιζα λοιπόν στα κορυφαία αυτά στελέχη που ενοχλούνται το τι λέει το περιβόητο άρθρο 120 του ελληνικού Συντάγματος. Είναι το πάλαι ποτέ άρθρο 114 που η «δημοκρατική» παράταξη το είχε κάνει σημαία. Αναφέρει το ελληνικό Σύνταγμα στην ακροτελεύτια διάταξή του:
«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος».
Μπορεί λοιπόν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ να μην διάβασαν το τι υπέγραψαν τόσο με το Μνημόνιο Ι όσο και με το Μεσοπρόθεσμο, αλλά οφείλουν να ξέρουν τι προβλέπει για την περίπτωσή τους το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Γιατί με το «ναι» στο Μεσοπρόθεσμο έγιναν όλοι τους επίορκοι και σφετεριστές.

Γιατί όπως κυνικότατα δήλωσε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ με τα όσα ψήφισαν «περιορίζεται η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων». Γιατί έρχονται οι γκαουλάιτερ. Γιατί ξεπουλούν δημόσια γη και τον εθνικό πλούτο της χώρας. Γιατί δεν ξέρουν να πουν ούτε καν το «ΟΧΙ» που είπε ακόμη και ο Μεταξάς. Ούτε καν αντέδρασαν στα όσα είπε ο Γιούνκερ ο Γιώργος από τη Μινεσότα και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ.

Την άλλη φορά λοιπόν που θα ενοχληθούν να γνωρίζουν ότι κάποιοι και ευτυχώς πια είναι πολλοί ότι γνωρίζουν ότι « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Και αυτό κάνετε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. Στέλνετε τη Δημοκρατία στο απόσπασμα με δανεικές σφαίρες…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ....

    ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ, ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΞΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ,
    ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΟΧΙ.

    ΤΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ.

    ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΤΕ, ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΑΛΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ.

    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΙΟ ΚΑΧΕΚΤΙΚΗ, ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ.

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ?!?!?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ?!?!?
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ .....

    ΑΥΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ?!?!?
    ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΡΙΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ?!?!?

    ΠΑΛΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον προγραμματισμό για μειώσεις στο Δημόσιο θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Το ΠΑΣΟΚ θα κλειθεί να απολύσει αυτούς που διόρισε. Η ΝΔ τους κράτησε στο μηχανισμό και δεν τους πείραξε, εβαλε και μερικούς δικούς της.

    Γι' αυτό και απεργαζονται λύσεις με εφεδρείες και τα λοιπά.

    Ολα αυτα που βλέπουμε στοχο έχουν μια λεγόμενη "Εσωτερικη Υποτίμιση". Να μειωθούν οι μισθοί και έτσι να προκύψει μείωση στις τιμές των προϊόντων, ενοικίων κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]