Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό…

  • Συντονισμένες κινήσεις ΜΑΤ και κουκουλοφόρων
  • Βρώμικο παιχνίδι με την κομματική - διαλυμένη ΕΥΠ, τους κουκουλοφόρους και τους παρακρατικούς για να σπάσει το μέτωπο των Ελλήνων. Οι πολίτες τσάκισαν τους Γκοτζαμάνηδες μπροστά στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη

Με επιθέσεις που εκδηλώνονται ανά κύματα, κουκουλοφόροι και ΜΑΤ προσπαθούν να πανικοβάλουν, να τρομοκρατήσουν και να διώξουν τους πολίτες από την πλατεία Συντάγματος. Μολότοφ, χημικά, συλλήψεις, έχουν τρομοκρατήσει τους συγκεντρωμένους πολίτες… Το παρακράτος (των κουκουλοφόρων) και το κράτος (οι Αστυνομικοί), μέσα από έναν αγαστό χορό ενεργειών, προσπαθούν να παρασύρουν τους πολίτες στην βία...

Εάν αληθεύει η είδηση πως συνελήφθη κουκουλοφόρος ο οποίος διέθετε ταυτότητα αστυνομικού, τότε δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για την κατάλυση της δημοκρατίας από θεσμικά όργανα που μοναδικό λόγο και ρόλο ύπαρξης έχουν την προστασία του πολιτεύματος και των πολιτών...

Με στρατηγικές κινήσεις, έχουν καταφέρει, λοιπόν, οι κρατικές και οι παρακρατικές δυνάμεις, να ενσπείρουν τον τρόμο στους πολίτες που δείχνουν να αποχωρούν από το Σύνταγμα, φοβούμενοι –προφανώς- την δημιουργία δολοφονικών επιθέσεων από το παρακράτος του Γιώργου Παπανδρέου.

Με συντεταγμένες τις δυνάμεις τους, τόσοι οι κουκουλοφόροι όσο και η Αστυνομία, δημιουργούν σκηνικό χάους και τρόμου, με κύριο στόχο την δημιουργία φοβικού κλίματος, προκειμένου να διασπαστεί (και μέχρι στιγμής το καταφέρνουν) ο κύριος όγκος των διαμαρτυρόμενων Ελλήνων πολιτών. Με τακτικές χούντας και έντονο το στοιχείο του παρακρατισμού, οι δυνάμεις καταστολής της τροϊκανής κυβέρνησης Παπανδρέου στοχεύουν στο να φοβίσουν τους πολίτες που σκοπεύουν να κατέβουν στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν κατά της μνημονιακής κυβέρνησης και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας προς όφελος των τοκογλύφων και των οικονομικών μας τρομοκρατών.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του, την ίδια στιγμή ετοιμάζονται να θέσουν ζήτημα «κινδύνου απώλειας του πολιτεύματος» (ποτέ καμία χούντα δεν ήταν πολίτευμα, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας, το πολίτευμα μπορεί να γίνει ακόμη και «χορεύτρια» προκειμένου να διασκεδάσουν οι κυβερνώντες εκβιαστές τους «χορηγούς» τους).

Αναμένεται σήμερα το βράδυ «η κίνηση ματ» του Γιώργου Παπανδρέου, που θα απειλήσει τα υπόλοιπα κόμματα με «συνέργια στην απώλεια του δημοκρατικού πολιτεύματος»...

Οψόμεθα και αναμένουμε να θαυμάσουμε το παρακράτος των τροϊκανών στις ενέργειές του κατά των Ελλήνων πολιτών και κατά της χώρας. Με δεδομένο, όμως, πως η υπομονή των πολιτών έχει εξαντληθεί, το εγχείρημα τρομοκράτησής τους ίσως να γίνει μπούμερανγκ κατά εκείνων που έχουν σφετερισθεί την Ελληνική Δημοκρατία, στο όνομα των αγορών, της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης.

Όλοι εμείς πρέπει να κατέβουμε στις πλατείες και να παλέψουμε για μία Νέα Ελλάδα. Μία Νέα Ελλάδα που θα είναι Ελλάδα των πολιτών, χώρα όπου θα υπάρχει και θα ανθεί η δημοκρατία και όχι η τρομοκρατία των δουλικών της Παγκοσμιοποίησης. Δεν θα πρέπει να μας τρομάξει αυτό το σαθρό συνονθύλευμα σαλτιμπάγκων που παριστάνουν τους σκεπτόμενους άρχοντες, αφού στην πραγματικότητα είναι οι πολιορκητικές μηχανές ισοπέδωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Για μία Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των ελεύθερων πολιτών, πρέπει να φωνάξουμε, να βροντοφωνάξουμε το δικό μας σύγχρονο ΟΧΙ σε εκείνους που για μία ακόμη φορά επιχειρούν να μας κάνουν δούλους τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν είναι τρομοκρατημένοι οι πολίτες, απλώς δε θέλουν να χτυπήσουν Έλληνες αντίθετα με τα σκουπίδια της αστυνομίας... Διαφορετικά θα είχαν ξεμοναχιάσει 2-3 κουκουλοφόρους και θα τους εξηγούσαν τι σημαίνει αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]