Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εντολή Σαμαρά να κλείσουν άμεσα οι γαλάζιες εκλογικές λίστες


Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχε και έχει από χθες με τους στενούς του συνεργάτες, έδωσε εντολή στον γραμματέα του κόμματος Α. Λυκουρέντζο και στην γραμματεία εκλογικού σχεδιασμού να ετοιμαστούν άμεσα οι γαλάζιες λίστες και να τεθεί σε ετοιμότητα ο εκλογικός σχεδιασμός.

Στη Συγγρού πιστεύουν ότι ο Παπανδρέου θα προχωρήσει άμεσα σε εκλογές ή σε κάποιο «κόλπο» όπως του να παραιτηθεί και η ΚΟ να εκλέξει νέο πρωθυπουργό.

Σε κάθε περίπτωση στη Συγγρού έχει σημάνει συναγερμός και ήδη ο Α. Λυκουρέντζος και κορυφαία στελέχη του κόμματος σχεδιάζουν την εκλογική τους στρατηγική.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]