Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανέστειλαν την απεργία οι δημοσιογράφοι, άρχισαν το ξύλο τα ΜΑΤ!


Η απόφαση για διακοπή της απεργίας της ΕΣΗΕΑ πάρθηκε λόγω του έντονου παρασκηνίου της συνάντησης Παπούλια-Παπανδρέου και της τεράστιας σημερινής συγκέντρωσης των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 12:00 το μεσημέρι επανήλθε κανονικά η ροή των ειδήσεων σε κανάλια και ραδιόφωνα και δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού η σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα αναμένεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών.

Άρχισαν το χτυπάνε πολίτες τα ΜΑΤ

Με βίαιο τρόπο οι ματατζήδες προχώρησαν σε προσαγωγές δέκα διαδηλωτών, οι οποίοι είχαν κλείσει το δρόμο στη συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Γεωργίου.
Οι διαδηλωτές αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται προ των τεραστίων ευθυνών της και εάν βρεθεί αντιμέτωπη με τους πολίτες είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει το σκληρό πρόσωπο της Δικαιοσύνης...

Ημέρες χούντας ΠΑΣΟΚ, που στηρίζεται από κομματικούς εγκάθετους στα σώματα ασφαλείας; Ίσως... Πάντως, πολύ καλά θα κάνει ο αρχηγός της Αστυνομίας να συμβουλευθεί τους νομικούς συμβούλους του, γιατί κάποιοι τον οδηγούν σαν κριάρι στην σφαγή...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]