Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέσα στα βοθρολύματά της παραπαίει η χούντα του Παπανδρέου


Αντιμέτωπος με τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες βρίσκεται σήμερα ο (υποτίθεται) πρωθυπουργός της χώρας.

Δεν ζητά άμεσα εκλογές, θα προχωρήσει σε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς κατ'ιδίαν ή και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, για να αποσπάσει συναίνεση, πιέζονται μέχρι εξαντλήσεως οι βουλευτές που αρνούνται να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο (ήδη ο Ρομπόπουλος της Θεσσαλονίκης "έσπασε" και δήλωσε ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο) και πρακτικά "ουδέν νεότερο" από τη συνάντηση Γ.Παπανδρέου με τον Κ.Παπούλια. Κάνει πίσω στο ενδεχόμενο των εκλογών από τις οποίες είναι αμφίβολο αν θα συγκεντρώσει το 25%, δεν τολμά να πάει σε δημοψήφισμα γιατί είναι βέβαιο ότι και αυτό θα χαθεί. Αυτά είναι τα νεότερα αναφορικά με τις εξελίξεις που προδιαγράφονται αυτή την στιγμή στο πολιτικό σκηνικό.

Σε δήλωσή του εισερχόμενο στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γ.Παπανδρέου δήλωσε: «Είναι στιγμή που χρειάζεται πανεθνική προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση θα προχωρήσουμε για να βγει η χώρα από την κρίση». Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα σύγκλισης εκ νέου του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ανίκανος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ψευδόμενος κατά συρροή έναντι των Ελλήνων πολιτών και διαφεύγοντας των ό,ποιων τραγικών ευθυνών του, ο άνθρωπος που έριξε τη χώρα σε έναν φαύλο κύκλο εκβιασμών, παρατηρεί τις εξελίξεις και σκέφτεται την επόμενη ημέρα.

Δεν πρέπει να του επιτραπεί η έξοδος από τη χώρα. Πρέπει οι πολίτες να απαιτήσουν την άμεση σύλληψή του και την προφυλάκιση του, για την απόπειρα ξεπουλήματος και διαμελισμού της πατρίδας μας.

Ο άνθρωπος – εφιάλτης, που για να κοιμάται ήσυχος παρέδωσε τα πάντα σε ξένες τράπεζες και που τίθενται σοβαρά ερωτήματα για πιθανό χρηματισμό του, πρέπει να παραμείνει στην χώρα και να αποφευχθεί κάθε (πιθανή) απόπειρα διαφυγής του.

Την ευθύνη γι αυτό φέρουν οι αρχές ασφαλείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Οποιοσδήποτε συμπράξει με οποιοδήποτε τρόπο σε απόπειρα διαφυγής του Παπανδρέου από την Ελλάδα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μέγιστη ποινή.

Ήρθε, επιτέλους, ο καιρός εκείνος που η χώρα θα πρέπει να μπει σε έναν δρόμο ευνομίας. Και οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσουν το νόμο, είναι οι σημερινοί ανεπαρκώς κρατούντες την εξουσία.

Αναγνώστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι την Κόλαση και θα τον συλλάβουμε τον Δοσίλογο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να συλληφθεί ο δοσίλογος Πρωθυπουργός Παπανδρέου και εκτός όλων των άλλων να κατηγορηθεί και για την δημιουργία παρακράτους αφού οι συλληφθέντες κουκουλοφόροι φέρουν ταυτότητες της Ελληνικής αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]