Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν τον κόσμο εναντίον τους!


Η σημερινή ημέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις κρισιμότερες της μεταπολίτευσης για την ιστορία της Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο οι πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες ενώ φούντωσαν, κάποια στιγμή φημολογούνταν ότι είχε πάρει σάρκα και οστά μια οικουμενική κυβέρνηση και τελικά καταλήξαμε σε έναν ανασχηματισμό που όλοι γνωρίζαμε πάνω κάτω ότι κάποια στιγμή θα συμβεί.

Το ανακάτεμα της τράπουλας δεν είναι το ζητούμενο. Η πολιτική θα μείνει η ίδια, άσχετα αν φέρεις παίχτες από τον πάγκο.

Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος πλέον, δεν “χαμπαριάζει” από επικοινωνιακά τερτίπια των πολιτικών. Σήμερα, έμεινε στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους, γιατί σωματικά ο χώρος γύρω από τη Βουλή δεν τους χωρούσε!

Έμειναν εκεί παρά τις όποιες προσπάθειες των γνωστών μπαχαλάκιδων που δρουν ως υποχείρια κάποιων εξίσου γνωστών – αγνώστων να διαλύσουν αυτή την ειρηνική διαμαρτυρία που κρατά 20 και πλέον μέρες.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι η μόνη μέρα που συμμετείχαν σε διαδήλωση συνδικάτα και κόμματα, εμφανίστηκαν και οι κουκουλοφόροι για να προκαλέσουν τον πανικό, διώχνοντας από το κέντρο όλους τους απλούς πολίτες.

Σήμερα δεν τα κατάφεραν. Δεν τους πέρασε ό,τι και να έκαναν. Η αστυνομία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μέσα σε ένα κλίμα που φωνάζει από μακρυά για καταστάσεις προβοκάτσιας.Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός, δεν είναι υποχείριο κανενός και πλέον δεν ελέγχεται από κανέναν. Οι εποχές που ήξεραν έχουν φύγει ανεπιστρεπτί.

Πλέον, ο κόσμος μαθαίνει, γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζουν κάποιοι το τι σκοπό μπορεί να έχει ο καθένας. Δυστυχώς, ότι και να διαψεύσει η αστυνομία, οι μαρτυρίες του κόσμου, τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι αρκετές για να τους κάνουν ρεζίλι, ρίχνοντας ακόμα χαμηλότερα το σώμα των αστυνομικών στα μάτια του κόσμου.

Τον κόσμο θα τον βρείτε μπροστά σας όπως και σήμερα. Δεν είναι μόνο η αστυνομία, αλλά και οι πολιτικοί. Μην ξεχνάτε όμως και οι δυο: αυτός που σας πληρώνει κάθε μήνα, είναι ο απλός κόσμος που βαράτε σε κάθε διαδήλωση, αυτός που στερείται τα πάντα στη ζωή τους για το όνομα τις κρίσης που του επιβάλουν.

Το μόνο που κάνετε είναι να συσπειρώνετε τον κόσμο και όχι να τον διαλύετε.

Και κάτι τελευταίο: αν πιστέψατε ότι λόγω του καλοκαιριού ο κόσμος θα “σπάσει” από τις πλατείες, μάλλον σας γελάσανε. Την απάντηση την λάβετε σήμερα από τον ίδιο τον λαό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. πρεοσοχη πολλοι κουκουλοφοροι ειναι ντυμενοι ασφαλιτεσ να γεμισουν με μυνησεισ τα γραφεια τησ αστηνομιασ που καταφευγουν σε τετοιεσ μεθοδουσ επιτελουσ πρεπει να υπαρξουν συνεπειεσ για να σταματησουν αυτο το πραγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι η μόνη μέρα που συμμετείχαν σε διαδήλωση συνδικάτα και κόμματα, εμφανίστηκαν και οι κουκουλοφόροι για να προκαλέσουν τον πανικό, διώχνοντας από το κέντρο όλους τους απλούς πολίτες."

    Αποδεικνυεται για αλλη μια φορα η αλητεια των συνδικαλιστων που αποτελουν κι αυτοι μερος του συστηματος.
    Μαζι με τους δημοσιογραφισκους!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]