Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα σαΐνια της Κατεχάκη...

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εκεί επάνω στην Κατεχάκη... Το .έχουμε, βέβαια, επισημάνει εδώ και καιρό πως το έχουνε χαμένο, αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για άλλη φορά.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της,λίγο μετά τις 14.00, η ελληνική αστυνομία αναφέρει ότι 3 αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αποκατάστασης τάξης (ΜΑΤ) καθώς και ο επικεφαλής τους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, έπειτα από διασταύρωση των στοιχείων τους, για την βάναυση συμπεριφορά σε βάρος πολίτη κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.Όλα καλά μέχρι εδώ και μπράβο τους για το γοργόν του θέματος...

Η ανακοίνωση όμως συνεχίζεται ως εξής:

"Τα στοιχεία του πολίτη, ο οποίος υπέστη τη βάναυση συμπεριφορά από τους αστυνομικούς δεν έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, ενώ ούτε ο ίδιος έχει προβεί σε καταγγελία του περιστατικού στις Αρχές."
Μάλιστα... Δηλαδή ολόκληρη ελληνική αστυνομία δεν μπόρεσε από εχθές το μεσημέρι να βρει τα στοιχεία του τραυματία διαδηλωτή, όταν τουλάχιστον από σήμερα νωρίς το πρωί όλα τα blogs αλλά και οι εφημερίδες έχουν το όνομά του πρωτοσέλιδο!

Τι να πει κανείς... ΕΥΓΕ! Οι Ραν Ταν Πλαν των πληροφοριών σε πλήρη δράση!!! Αλήθεια, πληρώνεστε για να γράφετε τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή σαν καλοί πολίτες το κάνετε δωρεά προς την πολιτεία;

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση, ούτε ο ίδιος έχει καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές!

Να θυμίσουμε λοιπόν στις διάνοιες τις Κατεχάκη σε περίπτωση που ούτε αυτό το γνωρίζουν, ότι ο "άγνωστος" άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε βαριά προθανάτιο κατάσταση,με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα.


Μάλιστα μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμη.

Τι θέλατε λοιπόν κύριοι για να καταλάβουμε και εμείς;

Να σηκωθεί ο άνθρωπος με το ένα πόδι στον τάφο για να υποβάλλει μήνυση προκειμένου να πράξετε τα αυτονόητα;

Πείτε μας τι ακριβώς!

Μεγάλη η χάρη σας...

Βέβαια μεγάλο και το θαύμα που ακόμη βρίσκεστε στις θέσεις σας. Με τέτοιο μυαλό, μάλλον έπρεπε να γίνετε πρωθυπουργοί στη θέση του Γιώργου...

Όλα για να γλιτώσουν οι εκλεκτοί πραιτωριανοί το αυτόφωρο... αφού δεν υπάρχει μήνυση!!!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]