Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζεται η έξοδος - διάσωση των λαθρομεταναστών από τη Νομική


Αφού κατέλυσαν τους νόμους του κράτους, αφού προκάλεσαν τους θεσμούς, αφού εκβίασαν μία ολόκληρη χώρα απαιτώντας την ελληνοποίησή τους, αφού παρακώλυσαν το Πανεπιστήμιο, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζουν την έξοδό τους από τον χώρο της Νομικής Αθηνών!
Όμως, αυτή η έξοδος συμφωνήθηκε και προετοιμάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποφύγουν την σύλληψή τους και την απολογία τους έναντι των νόμων της χώρας που υποτίθεται πως θέλουν να γίνουν πολίτες.
Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν πως οι καταληψίες λαθρομετανάστες έκαναν πρόταση στις αρχές να βγούνε από το κτίριο της Νομικής και θα ενωθούν με πορεία 500 ατόμων (κάτι σαν το... να πάρουν το λεωφορείο που θα περιμένει στην στάση), όπου θα συγχωνευθούν με τους υπάρχοντες "διαδηλωτές" για να μπορέσουν να διαφύγουν των συνεπειών όλων όσων προκάλεσαν.
Πραγματικά, το "έργο" θα έχει σασπένς στο οποίο μας έχουν συνηθίσει οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες" που όποτε καταλαμβάνουν πανεπιστημιακούς χώρους, αποχωρούν... ανενόχλητοι.
Άντε τώρα, να σκεφτούμε εμείς ποιοί μπορεί να κρύβονται πίσω από την οργανωμένη "φιέστα" των λαθρομεταναστών...
Για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώθηκε πως αυτή η χώρα ανήκει στους "σκηνοθέτες", στους "μπαχαλάκηδες" και στους κάθε είδους χαβαλέδες, που όλο αυτό το διάστημα των απάνθρωπων μέτρων που πήρε η κυβέρνηση Παπανδρέου κατά των Ελλήνων πολιτών δεν ευαισθητοποιήθηκαν ώστε να κάνουν μία πορεία, να διαμαρτυρηθούν επειδή καταστράφηκε το "δίκιο του εργάτη", επειδή, καταστράφηκαν οι πατεράδες τους ή επειδή κάποιοι τους στέρησαν το μέλλον και τους έριξαν πρώιμα στην εξαθλίωση...
Όχι, οι λαθρο-λάγνοι δεν ενδιαφέρονται για την χώρα και τα δικαιώματα των πολιτών της. Μοναδικό τους μέλημα είναι να μην καταπατηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα εκείνων που λαθραία εισέρχονται...
Πάντως, ο μοναδικός κερδισμένος από την συγκεκριμένη ιστορία είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που έδειξε πως ο πατριωτισμός του δεν επιτρέπει την καταπάτηση του Ασύλου, αλλά ούτε και την γελοιοποίηση της χώρας... Καλό έργο, με εκπλήξεις, αγωνία και κυρίως... "δράκο"....

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Πληροφορία μη διασταυρωμένη, μας αναφέρει πως αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται ανεπιτυχής αυτοκτονία (με πτώση από την ταράτσα της Νομικής) κάποιου λαθρομετανάστη!!! Στόχος να χτυπήσουν στο συναίσθημα ή να δημιουργήσουν αναταραχή;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΛΤΑ28 Ιανουαρίου 2011 στις 8:55 π.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ KANENAN ( MONO AΚΥΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ )


    1. Διότι «απάτη είναι η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με σκοπό το ίδιον οικονομικό όφελος» και μέχρι σήμερα όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα για το δικό τους οικονομικό όφελος και μόνον. Απατεώνες πολιτικάντηδες φτου σας………………..!!!!!!!!!!!!!!!
    2. Διότι συνεχίζει να υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η βουλευτική ασυλία , ενώ ξεδιάντροπα κυνηγιέται ασύστολα ο απλός πολίτης.
    3. Διότι το πολιτικό μας σύστημα έχει μετατραπεί σε ένα μόρφωμα εξουσίας όπου κομματικές συμμορίες με πολιτικούς γκάγκστερ λυμαίνονται τους φόρους μας.
    4. Διότι αυτή την στιγμή η χώρα ζει έναν ιδιότυπο εμφύλιο ταξικό πόλεμο.
    ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    5. Διότι αποδεδειγμένα είναι ξενόδουλα άνανδρα υποχείρια ξένων συμφερόντων που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή και το Ελληνικό Έθνος στον μαρασμό και τον εξευτελισμό.
    6. Διότι με την ψήφο μου στην ουσία αποδέχομαι όλα τα παραπάνω και τα νομιμοποιώ.

    ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ- ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή του συντάγματος με κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών , κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας , αναδρομικό πόθεν εσχες για τις περιουσίες όλων όσων πέρασαν από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 και μετά ( χωρίς παραγραφή για κανέναν ) , απλή αναλογική , και πρόεδρο Δημοκρατίας εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό με εξουσία στα χέρια του ως ρυθμιστή του πολιτεύματος.
    Και όποιος κλεφτοκοτάς, που θέλει να κάνει τον πολιτικό νομίζει πως δεν μπορεί να μας κυβερνήσει επειδή θα λογοδοτεί για τις πράξεις του στην Δικαιοσύνη όπως όλοι οι πολίτες, να κάτσει σπίτι του και να μην ασχοληθεί……..!!!!!!!!!!!!!!!!
    « ΟΜΑΔΑ AΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Δ» (διέδωσε το ) 3T 9864999

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]