Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από την Τουρκία μπήκε ο κομάντο αυτοκτονίας στην Ρωσία!

  • Η Ρωσία γεύεται τους "καρπούς" της συνεργασίας με την Τουρκία. Σειρά έχει η Δύση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, πριν από ένα μήνα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες γιαείσοδο στη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Γεωργίας και Ιράν πέντε τρομοκρατών, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης.
Μετά τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 35 άνθρωποι, οι ρωσικές αρχές ασφαλείας αναζητούν τρία άτομα που σχετίζονται με την επίθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, ο Aleksandır Popov, που εργαζόταν στο καφεστιατόριο "Asya", είδε τον κομάντο αυτοκτονίας σε απόσταση δέκα μέτρων να φωνάζει
"όλοι σας θα πεθάνετε" και στη συνέχεια να πυροδοτεί τη βόμβα που είχε στο σώμα του.Η φωτογραφία του κεφαλιού του κομάντο αυτοκτονίας δημοσιευτηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα "Life.ru".
Με βάση το δημοσίευμα, πέντε τρομκράτες που εκπαιδεύτηκαν στο Πακιστάν, τον προηγούμενο μήνα μπήκαν στη Ρωσία μέσω Τουκρίας, Ιράν και Γεωργίας, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας που δημοσιεύονται στο "Life.ru", η ομάδα των τρομοκρατών είναι από το Νταγκεστάν, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τσετσένους αυτονομιστές.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]