Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο αληθεύει πως κάποιοι καταληψίες εργάζονταν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά;


Εδώ και πολύ καιρό οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες μας, πριν καταλάβουν το πανεπιστήμιο, έκαναν δουλειές «του ποδαριού» στα Χανιά.
Έπαιρναν το χαρτζηλίκι τους, το κάτι τις τους, από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής.
Μοίραζαν φυλλάδια, τους μετέφεραν με πούλμαν για να κάνουν τους χειροκροτητές σε διάφορα κομματικά πανηγυράκια, άντε και στην ξεφτίλα κόλλαγαν καμιά αφίσσα.
Σαν δεύτερη δουλειά είχαν τις αγροτικές εργασίες, έτσι για να συμπληρώνουν το μεροκάματό τους.
Αν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μου, ας επικοινωνήσει με κάποιον από τα Χανιά, συγγενή, γνωστό του, οποιονδήποτε τέλος πάντων και θα τον ενημερώσει.
Υπάρχουν επώνυμες αναφορές από πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαναν διάφορες δουλειές.
Όχι μόνον τους αναγνώρισαν, αλλά σε δύο τρείς περιπτώσεις ήξεραν και τα ονόματά τους.
Επειδή το πόρισμα για την SIEMENS και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει η τρόϊκα δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και να τσαλακώσουν περισσότερο το προφίλ του μεγάλου στοχαστή και κατά παραχώρηση πρωθυπουργού της Ελλάδος, οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές των Χανίων, έγιναν μεταφερόμενοι καταληψίες της νομικής σχολής Αθηνών.
Έτσι απλά, όμορφα και ωραία.
Απορώ όμως με τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων...
Μα ούτε ένας Χριστιανός δεν τολμάει να πει την αλήθεια;
Α.Α.


ΥΓ: Η "ομερτά" του δημοκρατικού ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ
    ΟΜΕΡΤΑ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΧΑΜΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά. Ξεσκεπάστε τους! Και μην αφήνετε να περνάει μέρα που να μην ενθαρρύνετε όσους γνωρίζετε να κλείνουν την τηλεόραση και να ενημερώνονται από τα ιστολόγια.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καημένη ψωροκώσταινα,, μας δουλεύουν όλοι,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]