Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η θεία τιμωρία και ο Γιώργος

Ο Θεός καλεί τρεις εμβληματικές προσωπικότητας της παγκόσμιας πολιτικής, τον Μπαράκ Ομπάμα, ως πρόεδρο της μοναδικής (όχι για πολύ…) υπερδύναμης, τον Φιντέλ Κάστρο ως τον τελευταίο κομμουνιστή ηγέτη και τον Γιώργο Παπανδρέου με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. «Τα έχετε κάνει θάλασσα» τους λέει, «και γι΄ αυτό θα καταστρέψω τον κόσμο σε έναν μήνα».
Οι τρεις ηγέτες επιστρέφουν στις χώρες τους για να μεταφέρουν τα νέα στους λαούς τους.
Ο Ομπάμα εμφανίζεται σε εθνικό δίκτυο και ανακοινώνει: «Εχω ένα καλό νέο και ένα κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι υπάρχει Θεός,τον είδα με τα μάτια μου,συνομίλησα μαζί του. Το κακό νέο είναι ότι θα καταστρέψει τον κόσμο σε έναν μήνα».
Την ίδια ώρα ο λαός της Κούβας βλέπει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Φιντέλ. «Σύντροφοι, κάναμε ένα μεγάλο λάθος, τελικά υπάρχει Θεός, αλλά δεν θα προλάβετε να μας τιμωρήσετε για το λάθος μας γιατί ο Θεός θα καταστρέψει τον κόσμο σε έναν μήνα».
Στην Ελλάδα ο Γιώργος συγκαλεί άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο που μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα της κυβέρνησης. «Εχω δύο καλά νέα» λέει ενθουσιασμένος στους υπουργούς. «Το πρώτο είναι ότι υπάρχει Θεός, τον συνάντησα και συνομίλησα μαζί του. Το δεύτερο είναι ότι από εδώ και πέρα τα αναλαμβάνει όλα αυτός, εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτε».


Καλημέρα σας...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]