Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βραβεύτηκε μαθητής για την πανευρωπαϊκή του επίδοση στα Αρχαία Ελληνικά


Ο Κριστιάν Γιανακίεβ είναι ένας μαθητής του Εκκλησιστικού Λυκείου Ξάνθης, από τη Βάρνα (Βουλγαρία). Τιμήθηκε την 28η Σεπτεμβρίου 2010, στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Ξάνθης, για την επίδοσή του σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την αρχαία Ελληνική γλώσσα.
Η βράβευση έγινε κατά την επετειακή ημέρα εορτής της συντεχνίας του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Ν. Ξάνθης, από τους ιδρυτές του ζαχαροπλαστείου «Το Κάτι Άλλο» (κ.κ. Γιώργο Τολμίδη και Στέλιο Αρσενίου), σε μία προσπάθεια επιβράβευσης αλλά και απόδοσης ελάχιστης τιμής, τόσο στον μαθητή όσο και στους εκπαιδευτικούς του Εκκλησιαστικού Λυκείου Ξάνθης.
Στον μαθητή Κριστιάν Γιαννακίεβ, δόθηκαν ένα αντίγραφο της προτομής του Δημόκριτου, η χρυσή κασετίνα του ζαχαροπλαστείου και έπαινος τιμής. Η πολιτιστική δράση του συγκεκριμένου ζαχαροπλαστείου δεν περιορίζεται σε στενά πλαίσια, αφού έχει συμμετάσχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις πάμπολλες φορές.
Από το ιστολόγιο θεωρούμε ως χρέος μας να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια διατήρησης της Ελληνικής γλώσσας. Έτσι, τα θερμά μας συγχαρητήρια δίνουμε τόσο στον νεαρό Βούλγαρο (που έβαλε τα γιαλιά σε πολλούς Ευρωπαίους), όσο και στους επιχειρηματίες του ζαχαροπλαστείου "Κάτι Άλλο" για την "γλυκιά" συνεχή προσφορά τους στην Παιδεία και στον πολιτισμό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια και στον βραβευθέντα αλλά και ευχαριστήρια στους φωτισμένους Έλληνες που τον βράβευσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο παιδι από την βουλγαρια. τα ελληνοπουλα μαθαινουν αγγλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]