Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κινέζικος τυφώνας


Τα γεγονότα έρχονται με ρυθμούς πυροβόλου. Η κατεδάφιση και η ισοπέδωση της Χώρας μας προωθείται με παρόμοιους καταιγιστικούς ρυθμούς.
Τι να προλάβεις να αναλύσεις μέσα σε τέτοιους νεοταξικούς τυφώνες;
Τώρα έρχονται και άγριες θύελλες από την Κίνα για να σαρώσουν κάθε Εθνικό προστατευτισμό και ό,τι έχει απομείνει από την Εθνική περιουσία και τη Μικρή Ιδιωτική Οικονομία.
Και ΟΛΟΙ θριαμβολογούν και υμνολογούν την «κάθοδο» των Κινέζων: Από την κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τη μοχθηρή, «πρακτορική», τσόντα της (ΛΑ.Ο.Σ), μέχρι τη ΝΔ και τον Σαμαρά, ο οποίος, μάλιστα, επαίρεται για τα «πρωτεία»: ότι το κόμμα του άνοιξε πρώτο τις πόρτες στην Κίνα!!!
Τα «αριστερά» δεκανίκια ρίχνουν κάποιες, βεβαίως, τουφεκιές, αλλά άσφαιρες. Μιλάνε, όπως πάντα, για τα ιμπεριαλιστικά μονοπώλια, ΓΕΝΙΚΑ, και δεν αναδεικνύουν ΠΟΤΕ τον ΕΦΙΑΛΤΗ του ολοκληρωτικού ΕΘΝΙΚΟΥ μας αφανισμού.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ έρχονται οι πολυεθνικές να κατασπαράξουν την Ελλάδα, αλλά πρέπει να δείξουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μαζί με την οικονομική μας κατασπάραξη και την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ μας διάλυση και ισοπέδωση.
ΕΔΩ δεν πρόκειται για «επενδύσεις» με την επιστημονική έννοια του όρου: Δηλαδή οικονομική λεηλασία της εργασίας και καπιταλιστική εθνική ανάπτυξη.
ΕΔΩ πρόκειται για «επενδύσεις» ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, της κρατικής, αλλά και της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ.
ΕΔΩ πρόκειται για «επενδύσεις» ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ μας από τις πολυεθνικές και από νέες εισβολές αλλοδαπών, όλων των χρωμάτων της υφηλίου.
Η Ελλάδα με αυτές τις «επενδύσεις» μεταβάλλεται σε «δουκάτα» των μαφιών του χρήματος, των Εμιράτων, των Κινέζων, των Μουσουλμάνων και φυσικά του υπερκράτους των ΗΠΑ.
Τώρα θα πλημμυρίσουμε και από κίτρινα στίφη και οι Έλληνες, προοδευτικά, θα εξαφανιστούν ΟΧΙ μόνο ως εθνική οντότητα, αλλά και ως ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ…
Ο «Καλλικράτης» κατασκευάστηκε και επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ για να μετατραπεί η Ελλάδα σε «καντόνια» της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των ποικίλων «επενδυτών» της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας και κερδοσκοπικής απληστίας…
Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας, αύριο και άλλων καπιταλιστικών δορυφόρων, σχεδιάστηκε από τα πλανητικά, ιμπεριαλιστικά κέντρα για να διευκολυνθεί το έργο της κερδοσκοπικής αδηφαγίας των πολυεθνικών και να φορτωθούν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στη διάλυση των εθνικών οικονομιών: Δηλαδή να τεμαχιστούν τα έθνη κράτη σε κατοχικά δουκάτα.
Με άλλα λόγια: Να υλοποιηθεί στην πράξη ο «Καλλικράτης»…
Γι αυτό, όσοι νομιμοποιούν αυτές τις εκλογές υπό καθεστώς κατοχής, με οποιοδήποτε πρόσχημα, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της εθνικής μας διάλυσης.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ εσχάτης προδοσίας δεν είναι ΜΟΝΟ η κυβέρνηση των ανδρεικέλων. Είναι και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν στην πράξη εναντίον της δικτατορίας της ΕΕ και της τρόικας, εναντίον του «Καλλικράτη», εναντίον των ποικίλων και πολύχρωμων εισβολών (κατοχή μας από τους αλλοδαπούς), εναντίον «επενδύσεων» τύπου Εμιράτων και Κίνας και πολλά άλλα…
ΚΑΙ αγώνας στην πράξη σημαίνει ΟΧΙ μόνο αγωνιστικές κινητοποιήσεις και οργάνωση του λαού στο δρόμο (Το άπαν), αλλά και το ελάχιστο: Μποϋκοτάζ και ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην απάτη αυτών των εκλογών που νομιμοποιούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ την κατοχή μας και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ…
ΟΛΑ τα άλλα περί εκλογών «Αντί-Μνημονίου» είναι δόλια τεχνάσματα απάτης.
Η ίδια η επικέντρωση στο Μνημόνια είναι ΑΠΑΤΗ.
Διαβάστε το άρθρο: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αθωώνουν το αίτιο και δαιμονοποιούν το σύμπτωμα»
Και η απάτη «ακτινοβολεί» στο ζήτημα των κινεζικών «επενδύσεων»: ΟΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ή φλυαρούν «ταξικά»!!!
ΟΛΟΙ υποκλίνονται στα διεθνή μεγάλα συμφέροντα που διαλύουν και αρμέγουν την Ελλάδα, κερδοσκοπώντας πάνω στο πτώμα του εθνικού ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ της Χώρας μας και μετατρέποντάς την σε «δουκάτα» του χρήματος…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:
«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]