Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν οι απολύσεις στο δημόσιο!!!

  • Δεν απολύονται συμβασιούχοι μόνο συγκεκριμένου, αλλά και αορίστου χρόνου
Την κατάργηση υπηρεσιών και φορέων του δημόσιου τομέα προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, που δόθηκε την Τετάρτη σε δημόσια διαβούλευση.
Στους οργανισμούς που συγχωνεύονται ή καταργούνται, προβλέπεται η απόλυση του συνόλου των συμβασιούχων ενώ για τους υπολοίπους δίνεται προθεσμία 15 ημερών προκειμένου να ζητήσουν μετάταξη
Ήδη 290 εργαζόμενοι απολύθηκαν μετά την κατάργηση της ανώνυμης εταιρείας του δημοσίου, ΑΓΡΟΓΗ.
"Το γεγονός ότι απολύονται και εργαζόμενοι αορίστου χρόνου δεν προοιωνίζεται αλλαγή των εργασιακών σχέσεων για το μέλλον. Οι 269 από τους 300 στην ΑΓΡΟΓΗ υπέγραψαν συμβάσεις προεκλογικά. Μετά τη συγχώνευση και εφόσον υπάρξουν ανοιχτές θέσεις, κάποιοι απ' αυτούς θα μεταταγούν", δήλωσε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]