Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η βόμβα στον Χρυσοχοΐδη σηματοδοτεί νέους εφιάλτες

  • Της τρομοκρατίας το... ανάγνωσμα, της πολιτικής το... κάγκελο!!!

Τα γεγονότα προσλαμβάνουν χαρακτήρα καταιγιστικό. Θα γίνουν ακόμα πιο καταιγιστικά και εκρηκτικά γιατί οι πλανητικοί μηχανισμοί βιάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα και κάτι τέτοιο προϋποθέτει τους σιδερένιους κύκλος γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ…
Σε αυτό το σχεδιασμό εντάσσεται και η βόμβα στο γραφείο του Χρυσοχοΐδη…
ΜΟΝΟΝ αφελείς μπορεί να πιστεύουν ότι «τρομοκράτες» (σαν αυτούς τους θιάσους που έχουν συλληφθεί) είναι δυνατόν να πέρασαν βόμβα στο κέντρο των διωκτικών αρχών!!!
Μόνο οι μυστικές υπηρεσίες μπορεί να οργανώσουν μια τέτοια επιχείρηση…
Μη τσιμπάτε στα παραμύθια που θα ακούσετε…
Εδώ κάτι μεγάλο παίζεται, κάτι εφιαλτικό δρομολογείται.
Ακόμα δεν μπορεί να το εκτιμήσουμε σε όλες τις διαστάσεις το ζήτημα, πρέπει να δούμε τις πρώτες αντιδράσεις.
ΕΝΑ, όμως είναι σίγουρο: Το κτύπημα θέλει να σηματοδοτήσει ότι η Ελλάδα είναι εντελώς ανοχύρωτη, στο ΕΛΕΟΣ των σκοτεινών δαιμόνων: Της τρομοκρατίας!!!
Της τρομοκρατίας που κατασκευάζουν οι μυστικές υπηρεσίες και μας την σερβίρουν σαν έργο κάποιων νοσηρών και διεστραμμένων «εγκεφάλων» της λαϊκής, δήθεν αγανάκτησης…
ΟΤΑΝ κτυπιέται το γραφείο του Υπουργού «δίωξης» της «τρομοκρατίας» ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΣΦΑΛΗΣ.
Αυτή την τρομοκρατική ανασφάλεια και τις ψυχώσεις πανικού θέλουν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν τα φρικώδη εγκλήματα που ετοιμάζουν εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Οι μηχανισμοί του εγκλήματος και της προβοκάτσιας είναι πωρωμένες μαφίες. Δεν διστάζουν, όταν τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών το προστάζουν, να δολοφονήσουν εν ψυχρώ και ανθρώπους τους, ακόμα και πράκτορές τους, ακόμα και υπουργούς τους…
Μην τσιμπάτε…
ΕΦΙΑΛΤΕΣ μας ετοιμάζουν…
Αυτό σηματοδοτεί αυτή η τρομοκρατική ενέργεια…
Αύριο περισσότερα…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τιμή και δόξα στον Ελληνα αξιωματικό που έπεσε στο καθήκον, αλλά δεν σας φαίνεται περίεργο καθε φορά που η κυβέρνηση έχει προβλημα να αφυπνίζεται το τέρας της τρομοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ- ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΗΡΑ! ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ! ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΊΚΑ ΜΕΤΡΑ!
    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ , ΚΑΨΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΙΩΣΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΩΡΑ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΘΟΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΟ- ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ?
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοινωνική μηχανική είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από επικοινωνιολόγους, από τους πολιτικούς και από τους δημοσιογράφους άλλοτε για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, άλλοτε για την αποκοίμηση συνειδήσεων και αντιδράσεων.
    Σε ένα πρόσφατο περιοδικό αναφέρει χαρακτηριστικά:

    "...Άν κάποιο γεγονός που θίγει συγκεκριμένα συμφέροντα τραβήξει την προσοχή του κοινού, οι κοινωνικοί μηχανικοί που εκπροσωπούν τα συμφέροντα αυτά φροντίζουν ώστε τα Μ.Μ.Ε. να επιμείνουν σε άχρηστες λεπτομέρειες και στην αποπροσανατολιστική παρουσίαση του γεγονότος.
    Ταυτόχρονα, μια μέθοδος που ακολουθείται συχνά, είναι ότι σκηνοθετούν ένα άλλο γεγονός για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινου...."

    Πιστεύω ότι χρησιμοποιήθηκαν η μέθοδος της υπερπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού για το πάρτυ στο Αβέρωφ, και η απόσπαση της ποσοχής του κοινού με το "σοκ και δεος" του εκρηκτικού μηχανισμού και του εμπρησμού στη "marfin" παλαιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]