Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

DJ: Η Ελλάδα ενδεχομένως να ζητήσει βοήθεια τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου

  • Η Ελλάδα ενδεχομένως να ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires
"Γίνεται ολοένα και πιο εμφανές πως ο δανεισμός από τις αγορές καθίσταται πιο δύσκολος", δήλωσε ο αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται. "Η Ελλάδα ενδεχομένως να ζητήσει και επισήμως για οικονομική βοήθεια αυτό τον μήνα ή στις αρχές του Μαΐου".
Stark της ΕΚΤ: Το ελληνικό πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο από την Αθήνα
Η κρίση που έχει ξεσπάσει με το ελληνικό χρέος μπορεί να επιλυθεί μόνο από την Αθήνα, δήλωσε σήμερα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Juergen Stark.
"Είναι στο χέρι των ελληνικών αρχών να κάνουν την δουλειά τους", δήλωσε ο Juergen Stark όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.
Ο ίδιος επισήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ευρείες μεταρρυθμίσεις στην οικονομική της πολιτική, ενώ δήλωσε πως ποτέ δεν περίμενε να διαμορφωθεί μια κατάσταση με την Ελλάδα να θεωρείται πως βρίσκεται κοντά σε αθέτησε πληρωμών.
Τέλος υπογράμμισε ότι η ΕΚΤ δεν θα αλλάξει την πολιτική της στις εγγυήσεις που δέχεται για μόνο μια χώρα.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]