Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τη Δευτέρα έρχεται το ΔΝΤ και αναμένεται να βρεθεί και το οπλοστάσιο των τρομοκρατών

  • Ο Κίσινγκερ έλεγε χαρακτηριστικά, όταν ηταν Υπουργος Εξωτερικών: δεν μπορεί να γίνει πόλεμος αυτή την εβδομάδα, η ατζέντα μου είναι γεμάτη!!!
  • Αυξάνονται οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και το 2ο DVD της γνωστής ερμηνεύτριας "Τζούλιας"
Την προηγούμενη Παρασκευή που εντάθηκαν οι φήμες ότι πάμε στο ΔΝΤ προκλήθηκε αναταραχή, όλα τα κανάλια έπαιξαν το θέμα, ο κόσμος άκουγε και ανησυχούσε. Όμως, την επόμενη ημέρα Σάββατο η ατζέντα άλλαξε, η τρομοκρατία ήλθε στο προσκήνιο, οι αποκαλύψεις ήταν συνεχείς, ο κόσμος ανακουφίστηκε που βγαίνει από πάνω του ο φόβος των τρομοκρατών και θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος τα βράδια.
Όμως, για δύο – τρεις ημέρες οι έρευνες “κόλλησαν”, τα όπλα άφαντα, στοιχεία που να δένουν την υπόθεση λίγα, η Αστυνομία είχε αρχίσει να ανησυχεί ενώ ξανα-άλλαζε το πρώτο θέμα των ειδήσεων.
Σήμερα, με το ΔΝΤ να είναι προ των πυλών, μετά και την επιστολή Παπακωνσταντίνου ο κόσμος ξαναφοβήθηκε ότι το οικονομικό του μέλλον διακυβεύεται.
Αίφνης, όμως, η ΕΛΑΣ ανακάλυψε το αυτοκίνητο – γιάφκα στο οποίο βρέθηκε πλήθος στοιχείων τα οποία προκάλεσαν εντύπωση. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή που η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες το πήγαν εκεί τη Δευτέρα το βράδυ. Δηλαδή οι τρομοκράτες θέλησαν να πάρουν από τη γιάφκα τα στοιχεία αυτά και να τα μεταφέρουν με το αυτοκίνητο κάπου αλλού αλλά τελικά τα άφησαν στην περιοχή(!!!).
Αν τη Δευτέρα που έρχεται το κλιμάκιο του ΔΝΤ “βρεθεί” ξαφνικά και το οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα, μην απορήσετε γιατί. Θέλει δράμα ο λαός είπαμε για να ξεχνάει τον πόνο του.
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. “THE GAME IS BLOODY OVER” ! Πάμε πλησίστιοι στο ΔΝΤ άνευ σιέλου (χωρίς δηλαδή περικοκλάδες περί ΕΕ), όπου και οι συντάξεις τέλος. Οι ηλικιωμένοι θα ψοφούν στο δρόμο σαν τα σκυλιά όπως ακριβώς συνέβηκε παντού όπου πέρασε ο μακρύς αυτός βραχίωνας των ΗΠΑ (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας). Ο αμερικανός ΓΑΜΑΠ πέρα από την επιτάχυνση της οικονομικής χρεωκοπίας, έκανε ότι μπορούσε στο διπλωματικό επίπεδο για να εξαγριώσει τους εταίρους μας στην Ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]