Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΕΠΕΙΓΟΝ: Τα Σκόπια σε κατάσταση πολέμου

  • Όπλα και κοσοβάροι αντάρτες εντοπίστηκαν στα Σκόπια!
  • Σύγκρουση ανταρτών με αστυνομικές δυνάμεις και έναν νεκρό
  • Η μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων έτοιμη να εκραγεί και να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη...
Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας κήρυξε ο Νίκολα Γκρούεφσκι το κρατίδιο των Σκοπίων, αναμένοντας ανά πάσα στιγμή σοβαρή στρατιωτική παρέμβαση Κοσοβάρων Αλβανών εντός του Σκοπιανού εδάφους.
Σύμφωνα με πληροφορία ανώτατου στελέχους της κρατικής μηχανής των Σκοπίων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού και απόλυτης ετοιμότητας ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και έχει απαγορευτεί η μετακίνηση σε όλους τους κρατικούς λειτουργούς μεσαίου και υψηλού βαθμού.
Συγκεκριμένα, έχει απαγορευτεί ακόμη και η μετακίνηση εκτός πόλης (στα περίχωρα) της πόλης των Σκοπίων, όλων των κρατικών λειτουργών, κάθε βαθμίδας.
Τί συνέβη όμως και η κυβέρνηση Γκρούεφσκι προχώρησε σε αυτά τα μέτρα ασφαλείας;
Σύμφωνα με μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το κρατίδιο των Σκοπίων και από ανώτατο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού:
"Στο Τανουσέμπσκι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, και έχουν εντοπιστεί πολλοί αντάρτες μεταφερόμενοι από το Κόσοβο. Είναι πολύ επικίνδυνα, υπάρχει περίπτωση να έρθουν ξανά στο 2001. Δεν γνωρίζουμε τίποτε, μπορεί να έχεις δίκιο (για πόλεμο). Σήμερα έγινε επείγουσα συνάντηση με τους ανωτέρους.... Μας έχουν απαγορεύσει να βγούμε από τα Σκόπια"...
Το μήνυμα είναι σαφέστατο και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η έκρηξη. Εξάλλου, η προειδοποίηση του αμερικανού πρέσβη προς τον Νίκολα Γκρούεφσκι (πριν από 2 ημέρες) ήταν σαφής: "Κλείστε το θέμα με το όνομα"... Και όπως φαίνεται, οι ΗΠΑ βιάζονται όσο και ο Παπανδρέου, για να κλείσουν θέματα, αλλά και για να "πιέσουν" με μία πιθανή έκρηξη στην ευρύτερη περιοχή.
Το κείμενο στα Σκοπιανά:
"Vo Tanushevci e pronajdeno golema kolichina na oruzje ima mnogu teroristi ufrleni od kosovo postoi opasnost da se povtori 2001.Ne se znae nishto moze ti imashe pravo (za vojna).Deneska imavme ITEN SOSTANOK so GLAVNI ne znam i dali ke mozam da odam kaj roditelite.Imame zabrana za izlez od Skopje"...
Τι συμβαίνει άραγε και όλοι βιάζονται για να οριστικοποιήσουν αλλαγές -που αφορούν την χώρα μας- στην περιοχή;
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχει υπάρχει ήδη μία σύγκρουση της αστυνομίας με ομάδα παραστρατιωτικών και υπήρξε ένας νεκρός κοσοβάρος αντάρτης. Η σύγκρουση έγινε σήμερα το πρωί και από εκείνη τη στιγμή υπάρχει μία παράξενη σιγή που αναμένεται να φέρει ριζικές και τραγικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα...
Οι αμέσως επόμενες ημέρες, μυρίζουν μπαρούτι και αίμα... δυστυχώς...

Η φωτογραφία είναι από την αποθήκη που βρέθηκαν τα όπλα
και μπορούμε να δούμε τον τεράστιο αριθμό όπλων





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

17 σχόλια :

  1. Να κλείσουμε άμεσα τα συνορά μας, να μην δωσουμε λύση στο ονομα και να δηλωσουμε οτι δεν ειναι μακεδονες αλλα ενα συνοθύλευμα οτι ναναι απροσδι΄ροιστο και οποιος τολμα να ελθει προς εμας να τον κασώνουμε!!! Να η ευκαιρία μας να τελειώνουμε με τους κάφρους και φυσικά καμια αναγνώριση αλβανικού κρατιδιου η μειονότητας εντος ελλαδος, ολοι με τις κλωτσιες έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πηγή είναι ανώτατος κρατικός υπάλληλος των Σκοπίων και διασταυρώθηκε με ελληνικής καταγωγής κατοίκους των Σκοπίων. Είναι απολύτως βέβαιο αλλιώς δεν θα δημοσιευόταν κάτι τέτοιο. Οι αμέσως επόμενες ημέρες θα είναι "κόλαση", όπως χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε. Οι Αλβανοί - Κοσοβάροι αναλαμβάνουν τον... "λόγο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oraio Photoshop h Fwtografia,o gios mou mborei kalytera.Moufa kai h Eidhsh,gia na symfonhsoume NTE kai kala me tous Maimoudones.Re Karfaki den mas kaigete,kai as tous kanoune nta oi Albanoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου αναγνώστη. Δεν έχω λόγους να "περάσω" κάτι που δεν ισχύει. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Κοίταξε τις προηγούμενες ημέρες, παρατήρησε τις εξελίξεις στις επόμενες και τότε αναλογίσου αν η είδηση είναι "μούφα". Κάποιοι άνθρωποι (γιατί άνθρωποι είναι κι αυτοί) στα Σκόπια σήμερα ανησυχούν, όχι για την οικονομία τους, αλλά για την ύπαρξή τους... Εγώ δεν παίζω με αυτά. Αν εσύ τα βλέπεις για παιχνίδι, δικό σου θέμα. Αλλά, αν δεν κάνω λάθος, το Δεκέμβρη του 2008 Κοσοβάροι συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας... (τα βίντεο που τραβήχτηκαν αδιάψευστοι μάρτυρες) Τέλος, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω πως είναι μέγα σφάλμα να υποτιμάμε αυτά που δεν γνωρίζουμε και αρκούμαστε να μας εφησυχάζουν οι γνωρίζοντες και... οφελημένοι από όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε σίγουροι ότι όλα ανοίκουν στο σχέδιο. Σίγουρα τα κάνουν αυτά, για να αναγκαστεί η κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο να λέει ότι εξετίας της Ελλάδος θα καταστραφεί το κράτος.
    Οπότε όλοι θα στρέψουν τα μάτια τους στην Ελληνική κυβέρνιση και θα πιέσουν όσο μπορούνε για να τους αναγνωρίσει η Ελλάδα ως Μακεδόνες.

    Πρέπει όλοι Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδος να μην επιτρέωουμε την Ελληνικη κυβέρνιση να δεχτεί καμία πίεση!!!! Όλα κόλπα είναι !!!!!!
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.
    ΧΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορω να το αναρτησω το αρθρο στο facebook?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και μπορείς. Το copyrght είναι πατέντα της λογοκρισιας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πιθανό να είναι κόλπο της Kυβέρνησης της FYROM ,για να περάσει εύκολα και γρήγορα το όνομα "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", αφού η Ελληνική Κυβέρνηση το έχει δεχθεί ως δίκαιη λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι κολπο της κυβερνησης Γκρουεφσκι,αλλα των Αμερικανων και ενδεχομενως και του Σορρος!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνισω με τον Symban κολπο των Αμερικανων του Σορος ειναι, σε συνεργασια Σκοπιανων και Αλβανων, ωστε να συγκινηθει η διεθνης κοινη γνωμη για το δραμα της vardarska και να γινει η αναγνωριση με τους χειροτερους ορους για την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κώστα όντως δηλαδή παίζει να έχουμε πόλεμο σύντομα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φυσικά όχι. Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει ως μέτρο πίεσης προς εμάς, για να τους βοηθήσουμε "σε πνεύμα καλής γειτονίας". Οι Αλβανοί, πάντως, είναι αστάθμητος παράγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο διαμελισμός της Βαρδαρίας είναι δίκοπο μαχαίρι έτσι όπως έχουμε καταντήσει και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στα Βαλκάνια. Αν διχοτομηθεί η Βαρδαρία απο τους αλβανούς ναι μεν γλιτώνουμε τον μόνιμο μπελά που έχουμε με αυτούς, απο την άλλη όμως θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αλβανικός επεκτατισμός ο οποίος είναι ήδη αρκετά ενισχυμένος. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με όλους αυτούς τους βαλκάνιους που έχουμε την ατυχία να συνορεύουμε. Απο θέμα γειτνίασης η Ελλάδα είναι απο τις πιο γκαντέμικες χώρες του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. που εδιωξες τους βαρβαρους και ελευθερη εισαι τωρα...
    βαρβαροι ειναι ολοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να κλεισουμε τα συνορα να σφραγισουμε και να τα ενισχυσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]