Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μηδενικής βαρύτητας οι δηλώσεις του υπέρβαρου...

  • Οι πιλότοι έδειξαν τον δρόμο, εμείς θα καθόμαστε στον καναπέ και θα κλαίμε;
Έντονα επικριτικός απέναντι στη στάση που τήρησαν οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος, διαβεβαιώνοντας πάντως πως «η αποκατάσταση του εισοδήματός τους θα γίνει εγκαίρως με άλλο τρόπο».
Μιλώντας στην Βουλή, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι «στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν νοείται ούτε λευκή απεργία, ούτε απεργία, ούτε στάση εργασίας. Και δεν επιτρέπεται να συνεννοούνται μεταξύ τους και 700 πιλότοι να δηλώνουν αδυναμία για ψυχολογικούς λόγους». «Αδίκησαν », πρόσθεσε, «τον εαυτό τους και τη λαμπρή παράδοση του όπλου τους και έστειλαν λάθος μήνυμα στην κοινωνία και στην απέναντι πλευρά».
Η απάντηση αναγνώστη μας
Την αξιοπρέπεια των πιλότων δεν μπορούν ούτε να την αγοράσουν, ούτε να την πουλήσουν.
Τη “δουλειά” τους δεν την κάνουν για τα λεφτά. Η “δουλειά” αυτή δεν πληρώνεται και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, το αναγνωρίζει και αυτό τους δίνει δύναμη και κουράγιο.
Αν νομίζουν ότι η πρόσφατη “διαμαρτυρία” τους είναι μόνο για το πτητικό τους επίδομα, απλά για λεφτά να το πούμε απλά, κάνουν μέγα λάθος. Έτσι θέλησαν να το περάσουν τα ΜΜΕ για προφανείς λόγους. Είναι ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που έρχονται.
Δε σας κάνει εντύπωση ότι σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο ο πρώτος “κλάδος εργαζομένων” που ξεσηκώθηκε είναι αυτοί;; Αυτό δείχνει, ότι έρχονται ΒΙΑΙΑ πράγματα στην κοινωνία. Πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανένας δεν ξέρει που θα οδηγήσουν την Πατρίδα.
Οι πιλότοι έδειξαν τον δρόμο στον απλό κόσμο. Μη τους φοβάστε, βγείτε και διατρανώστε την αντίθεσή σας στο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας με οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε.
Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά θέματα και προβλήματα, αλλά σε λίγο καιρό πιστεύω ότι οι κουβέντες από τους καναπέδες τους σπιτιού μας, θα είναι παρελθόν μιας και δε θα οδηγούν πουθενά.
Ένας απλός πολίτης

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στη ξεφτιλα δεν υπαρχουν ορια!!!
    Οι πολιτικαντηδες μας το αποδεικνυουν συνεχως!!!
    Οι μερες τους ειναι μετρημενες!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]