Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "ίωση των αρπακτικών" και τα κόμματα διακυβέρνησης

Η Νέα Δημοκρατία θα πληρώσει ακριβά εξαιτίας μίας
εγκληματικά αρπακτικής ομάδας που ατίμασε την παράταξη

Η ομάδα των αρπακτικών που συνεχίζει να δρα στο εσωτερικό της Ν.Δ., διέλυσε τον κομματικό μηχανισμό, πολέμησε τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της Ν.Δ., περιφρόνησε το λαό, φρόντισε για την οικογενειακή της αποκατάσταση, συγκυβέρνησε με το σύστημα ΠΑΣΟΚ, πρόδωσε την κάθαρση για να συμψηφίσει τα σκάνδαλά της, ζήτησε συγνώμη από τον αρχιερέα της οκταετούς διαφθοράς, μετέβαλε τη Ν.Δ. σε στρούγκα αρπακτικών, χρεοκόπησε τον Καραμανλή και οδηγεί την παράταξη της Ν.Δ. για πάντα στην αντιπολίτευση, κι αργότερα στην ίδια την διάλυση …
Το μεγάλο έγκλημα εκείνων που χαράσσουν την πολιτική για το κόμμα αυτό είναι ότι βίασαν τις αξίες του, έκαψαν την ελπίδα της αλλαγής, πρόδωσαν τον κόσμο που στην αρχή τους πίστεψε και ατίμασαν τα λάβαρά του με σωρεία αθλίων πράξεων και ενεργειών.
Η Ν.Δ. οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αντιπολίτευση για πολλά χρόνια, αν βέβαια οσονούπω δεν διαλυθεί συν τω χρόνω … Γιατί απλούστατα τα «κεφάλια» της φρόντισαν να την απαξιώσουν, να την διασύρουν και να την παρουσιάσουν σαν μια κλαδική ανίκανων και κλεφτών, που εκμεταλλεύεται τη θέση της στην εξουσία για να λεηλατεί θεσμούς, νόμους, θησαυροφυλάκια, αλλά και γιγαντώνει την οικογενειοκρατία, την οποία κάποτε καταδίκαζε !
Η παράταξη αυτή ατιμάσθηκε από μια ομάδα στελεχών ( με βασικό κορμό τους λεγόμενους και Βατοπεδινούς) η οποία με την πολιτική της, την τακτική της και την στρατηγική της εκτός του ότι ισοπέδωσε τα πάντα, απέκτησε τεράστιες περιουσίες και αμέτρητους κρυφούς λογαριασμούς. Αυτή η ομάδα ούτε ενδιαφέρθηκε αλλά ούτε κι ενδιαφέρεται για το πολιτικό μέλλον της παράταξης. Ενδιαφέρεται μόνον για την τσέπη της. Και πέρασε αυτή η νοοτροπία και σε άλλες ομάδες της Ν.Δ. Ενώ τα παλαιότερα χρόνια, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως και τον Έβερτ υπήρχε διαφορετική νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία θα μπορούσε ν’ αλλάξει μόνον με την εξέγερση της λαϊκής βάσης της Ν.Δ. Αλλά η βάση σιωπούσε γιατί επί 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία και δεν ήθελε να του δώσει τροφή και πόντους. Η βάση σιωπούσε και για έναν άλλο λόγο: Περίμενε και προσδοκούσε ν’ αλλάξει αυτή η διεφθαρμένη νοοτροπία. Διαψεύστηκε όμως κι απογοητεύτηκε. Γι’ αυτό το λόγο ευθύνεται και το γεγονός ότι ο Καραμανλής και οι πρωτοκλασάτοι ( πολλοί είναι στην προαναφερθείσα ομάδα) δεν έχουν ακροατήριο. Με άλλα λόγια: Δεν μπορούν πλέον να πείσουν τους σοβαρούς Νεοδημοκράτες.
"Γιώργος ο ακομμάτιστος"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η ιδια διεφθαρμενη νοοτροπια υπηρχε και την περιοδο '89-'93.
    Η περιοδος διακυβερνησης επι Μητσοτακη ηταν ενα φιασκο.
    Βεβαιως η διακυβερνηση υπο τον Κωστακη απεδειχθη ακομα χειροτερη.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]