Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιγαίο: Μπαίνουν από παντού σήμερα οι Τούρκοι

Συνεχείς παραβιάσεις και υπερπτήσεις

Προκλήσεων συνέχεια από τους Τούρκους στο Αιγαίο καθώς από τις 11 το πρωί τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, συνεχίζοντας την χθεσινή τους "δράση" αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Η επικινδυνότητα για ύπαρξη "ατυχήματος" ανέρχεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και ανησυχεί η "ροπή" των Τούρκων προς αυτή την κατάσταση.
Πιο συγκεκριμένα, σχηματισμός τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από οκτώ F-16, εισήλθε στις 11:06 στο FIR Αθηνών νοτίως της Σάμου.
Στις 11:18 τέσσερα αεροσκάφη F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 1.500 ποδών.
Παράλληλα, δύο F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 8.000 ποδών.
Στις 11:19 τέσσερα F-16 του σχηματισμού έκαναν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 3.000 ποδών.
Τέλος, στις 11:21 τέσσερα αεροσκάφη F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από τους Φούρνους σε ύψος 3.000 ποδών.
Ο σχηματισμός εξήλθε από το FIR Αθηνών βορείως της Σάμου στις 11:36.
Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν και αναχαίτισαν τα τουρκικά αεροσκάφη, ενώ σημειώθηκαν και αερομαχίες.
Και όλα αυτά συνέβησαν πριν να γίνει καν μεσημέρι!!! Η συνέχεια της ημέρας θα είναι αρκετά επεισοδιακή για τους Έλληνες χειριστές των πολεμικών μας αεροσκαφών, από τους οποίους τα νέα φορολογικά μέτρα θέλουν να πάρουν μέρος των λίγων χρημάτων με τα οποία τους "ανταμείβει" η Ελληνική κυβέρνηση...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ?
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πιθανώς μιλάς για τα γεγονότα του Μαρτίου 1987, έχω να σε πληροφορήσω ότι κατά την περίοδο εκείνη ουδέποτε είχε βγει το Piri Reis στο Αιγαίο. Όντως αντηλλάγησαν διπλωματικές νότες σε πολύ υψηλούς τόνους, και οι Τούρκοι δεν έβγαλαν το ωκεανογραφικό τους σκάφος στο πέλαγος. Παρ' όλο που δεν βγήκε ο Αντρέας έβγαλε τον στόλο έξω, για ποιόν λόγο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Τούρκοι καλά κάνουν. Ας όψεται ο πούστης ο Σημίτης και η Συμφωνία της Μαδρίτης (βλέπε χθεσινό "ΠΑΡΟΝ της Κύριακής".

    __________________________________

    Γιατί δεν μπορώ να κάνω copy/paste και ας μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει με το ιστολόγιο Vendetta και όποτε μπω μου βγάζει debug. Το κάνει και σ' εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Vendetta έχει όντως πρόβλημα που παρουσιάζεται και σε εμένα. Το copy paste είναι υπόθεση της Google που ως πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια (όχι σε όλα) τα ιστολόγια. Το Vendetta μάλλον θα έχει κάποιο gadgetακι που δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, που όμως είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψυχραιμία πατριώτες δεν τρέχει τίποτα,ακόμη κυματίζει η Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 12:08 πμ

    Για πόσο όμως;

    @ Homo Cretensis

    Για να κάνεις copy/paste στα ιστολόγια αυτού του τύπου, πρέπει να έχεις κάνει εγγραφή. Δηλαδή, δεν μπορείς να κάνεις σαν ανώνυμος. Εσύ, όμως, είχες κάνει εγγραφή, άρα δεν δικαιολογείται. Το πρόβλημα του Vendetta είναι όντως υπαρκτό. Κατά τα άλλα, συμφωνώ απολύτως. Το ζήτημα το δημιούργησε ο Σημίτης και δεν νομίζω ότι το έκανε από αφέλεια. Ήταν ένα χρόνο μετά τα Ίμια που πήγε στην Μαδρίτη και τα έδωσε όλα εν ψυχρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]