Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε τεράστιο στρατόπεδο λαθρομεταναστών θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα!

Εκστρατεία του ΟΗΕ για πιο ανεκτική Ελλάδα!

«Πρόσφυγες. Δεν είναι θέαμα. Είναι Θέμα... Θέμα ανθρωπιάς!»: Το γραφείο της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) στην Αθήνα τιτλοφορεί έτσι την εκστρατεία ενημέρωσης της ελληνικής κοινής γνώμης, που ξεκίνησε χθες και τελεί υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του υπουργείου Εξωτερικών.
«Κάποιοι θα μπορούσαν να μας πουν, μα είναι εποχή αυτή για να συγκινήσετε τους Ελληνες; Ιδίως αυτούς που ζουν σήμερα στα σημεία εισόδου και στις μεγαλουπόλεις, πολλοί εκ των οποίων έχουν φτάσει στα όριά τους; Εν μέσω επιχειρήσεων-"σκούπα", όπως γράφει ο Τύπος, ή οργάνωσης επιστροφών μεταναστών στην πατρίδα τους;», αναρωτήθηκε ρητορικά η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, κύρια ομιλήτρια κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας ενημέρωσης.
«Η ελληνική κοινωνία είναι το ζήτημα», επισήμανε από την πλευρά του ο επικεφαλής του γραφείου της UNHCR, Γιώργος Τσαρμπόπουλος, θέτοντας την αναγκαιότητα για «μια κοινωνία πιο ανεκτική και πιο αλληλέγγυα» στα δεινά των κατατρεγμένων της υφηλίου, που ζητούν άσυλο ή καλύτερη τύχη στη χώρα μας.
Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης, ερωτηθείσα, ότι δεν θεωρεί ότι η ελληνική κοινωνία είναι ρατσιστική, παρά τα συνεχή κρούσματα αστυνομικής, και μη, βίας εναντίον αλλοδαπών. «Ξαφνικά βρεθήκαμε -είπε- με ποσοστό πάνω από το 12% του πληθυσμού μας να είναι μετανάστες. Υπάρχει και ένα μέτρο». Υπεραμυνόμενη δε της ακολουθούμενης μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, έθεσε επανειλημμένα ζήτημα ευρωπαϊκής συνδρομής της Ελλάδας για να χειριστεί το πρόβλημα σχετικά με την παράνομη είσοδο των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών από τρίτες χώρες, ενώ επισήμανε ότι και η Τουρκία οφείλει να σέβεται στην πράξη όσες συμφωνίες έχει υπογράψει και με τη χώρα μας και με την Ε.Ε. για τη συνδρομή στην αντιμετώπιση της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων. Χαρακτήρισε επίσης «στίγμα για τον ελληνικό πολιτισμό» τον πρόχειρο καταυλισμό των προσφύγων στην Πάτρα, που ισοπεδώθηκε προχθές στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.
Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον του ΟΗΕ και όλων των άλλων "πολιτισμένων" χωρών και οργανισμών, μόνο υπόνοιες μπορεί να αφήσει στους Έλληνες πολίτες, που νιώθουν πως περιθωριοποιούνται και πως ουσιαστικά βρίσκονται μπροστά σε ένα σχέδιο που σκοπό έχει να μειώσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους για να μπορούν άνετα οι λαθρομετανάστες να παραμένουν στην Ελλάδα και να μην μετακινούνται προς άλλες χώρες (στις οποίες οι ίδιοι κυρίως σκοπεύουν να μεταφερθούν). Η συγκεκριμένη μεταβολή και τροποποίηση της ύπαρξης της Ελλάδας σε μία χώρα που δεν θα λειτουργεί ως "κυματοθραύστης", αλλά ως "στρατόπεδο", υποβιβάζει στο σύνολό της την Ελλάδα και αποδεικνύει την ανυπαρξία από την σημερινή κυβέρνηση της στοιχειώδους βούλησης αλλά και των ευθυνών της προς τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μετατρέπονται σε πολίτες "ωμέγα" κατηγορίας προκειμένου να μην ενοχληθούν και να μπορούν να ζουν ήρεμοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι!!!
Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, η "προδοσία" των Ελληνικών συμφερόντων και η μη αντίσταση και αντίδραση σε σχεδιασμούς που γίνονται εις βάρος της ποιότητας ζωής των Ελλήνων αλλά και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της ίδιας της Ελλάδας, φανερώνει τον εθνομηδενισμό από τον οποίο διακατέχονται και στον οποίο έχουν πλήρως υποταγεί οι "άρχοντες" της δύστυχης χώρας που λέγεται Ελλάδα... Η παράδοση άνευ όρων δεν αποτελεί Ελληνικό χαρακτηριστικό και δυστυχώς, οι αρμόδιοι της κυβέρνησης, έχουν παραδώσει τα όπλα (δίκαια των Ελλήνων) στον βωμό της δικής τους "ησυχίας", ανέλιξης και αναγνώρισης από τα διεθνή φόρα και τους διεθνείς οργανισμούς...
Αυτούς θέλουμε να μας εκπροσωπούν; Αυτούς βάζουμε να μάχονται για τα δίκαιά μας; Τους αγώνες αυτούς στηρίζουμε; Αν ναι, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας ή της μοίρας που μας επιφυλάσσουν οι "προϊστάμενοι" των "αρχόντων" μας...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]