Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δώρισαν σε μουσουλμάνους καταστηματάρχες πορτρέτο του Κεμάλ!

Μηδενική αναγνώριση της Ελλάδας και

αναβάθμιση των προκλήσεων της Άγκυρας

Σε νέα προκλητική ενέργεια προχωρούν ο Ψευτομουφτής Μέτε και ο Τούρκος Πρόξενος Σαρντίντς, «δωρίζοντας» στους καταστηματάρχες μουσουλμάνους της Ξάνθης και της Κομοτηνής (σ.σ. σχεδόν υποχρεώνοντάς τους) πορτρέτο του μεγαλύτερου σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ, του τούρκου ηγέτη, που τιμούν οι πολίτες της Τουρκίας στη χώρα τους.
Το «δώρο» αυτό, σαφώς και δεν είναι «αθώο», αφού αποβλέπει στην ενδυνάμωση και κατοχύρωση της «τουρκικής συνείδησης» των μουσουλμάνων της Θράκης και ξεκίνησε ως ιδέα του δραστήριου ψευτομουφτή και τη σύμφωνη γνώμη του Τούρκου αξιωματούχου στην Κομοτηνή.
Μάλιστα το γεγονός έτυχε και μεγάλης προβολής από τον τουρκόφωνο τοπικό τύπο, που το παρουσίαζε ως την ένδειξη «φροντίδας από τη μητέρα πατρίδα, αλλά και τιμής για τους καταστηματάρχες…»
Στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα “CUNDEM” φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κίνηση αυτή της τοποθέτησης φωτογραφιών εθνικού ηγέτη της Τουρκίας επι ελληνικού εδάφους, στηρίζεται και στην αποδοή των εκλεγμένων αιρετών δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων, που ο ένας μετά τον άλλο, συντάσσονται πλέον ανοιχτά με το «κόμμα» της «τουρκικής συνείδησης».
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ;
Αποτελεί πρόκληση μία τέτοια ενέργεια και σαφώς απαιτεί την παρέμβαση της επίσημης πολιτείας που δεν μπορεί να ανέχεται μία τέτοια στρατηγική αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας των μουσουλμάνων, σχεδόν κάτω από τη… «μύτη» της!
Η φωτογραφία και το πορτρέτο ενός εθνικού ηγέτη, όπως ο Κεμάλ Ατατούρκ, (ο οποίος σύμφωνα με την ιστορία είναι ο μεγαλύτερος σφαγές ελλήνων στην ιστορία του έθνους μας) ανήκει στο Τουρκικό Έδαφος και σε κάθε περίπτωση μπορεί να αναρτηθεί σε Πρεσβείες και Προξενεία Τουρκικού Ενδιαφέροντος και Συμφερόντων.
Η ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας σε καταστήματα, όπου η θέα είναι δημόσια και γίνεται για συγκεκριμένους λόγους, εκτός του ότι όπως είπαμε ταυτοποιεί τους μουσουλμάνους, δημιουργεί και ανοιχτά θέμα στην περιοχή, αποδεικνύοντας εμπράκτως τις προθέσεις της Τουρκίας στη Θράκη. Φυσικά θα ήταν αδιανόητο για την Τουρκία, να αναρτιούνταν σε ελληνικά καταστήματα στην Πόλη, η φωτογραφία για παράδειγμα του… Ελευθερίου Βενιζέλου!
Οι "πιέσεις" που εικάζεται πως δέχθηκαν οι καταστηματάρχες, είναι η μισή μόνο αλήθεια στην σημαντική αυτή νέα εξέλιξη - πρόκληση από την πλευρά του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής. Η άλλη μισή (περίπου) αλήθεια, είναι πως κάποιοι με χαρά μεγάλη δέχθηκαν το "απρόσμενο δώρο" των Μέτε (ψευτομουφτής) και Σάρνιτς (Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής) και ευχόντουσαν περί "ενδυνάμωσης" της "μητέρας πατρίδας Τουρκίας", αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την "ενδυνάμωση"...

Το συγκεκριμένο προτρέτο όμως, καλείται να παίξει το "σημάδι" αναγνώρισης των φίλων της Άγκυρας, που θα προσελκύ(σ)ει περισσότερους μουσουλμάνους στους "πιστούς" του Κεμαλισμού... Η τραγική ειρωνεία έγκειται στο γεγονός πως ενώ στην Θράκη προωθείται από την Τουρκία ο Κεμαλισμός, στο εσωτερικό της Τουρκίας μαίνεται πόλεμος κατά του Κεμαλισμού!!! Η αντίφαση αυτή πρέπει να είναι (και είναι) δεικτική της σύγχυσης που υπάρχει στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, η οποία προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τα φαντάσματα του απάνθρωπου παρελθόντος της και την ίδια στιγμή προσπαθεί να αναβιώσει τα ίδια φαντάσματα στο εσωτερικό της Ελλάδας, για να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων (χριστιανών και μουσουλμάνων) και να εκμεταλλευτεί την κατάλληλη στιγμή ώστε να αποκομίσει "τα κέρδη της".
Η περίπτωση αυτή (της Θράκης) μοιάζει με ένα άλλο δράμα που εξελίσσεται τις ημέρες αυτές στο εσωτερικό της Κίνας, όπου με παρέμβαση πρακτόρων της Άγκυρας, οι Ουιγούροι επαναστάτησαν και γνώρισαν το "σκληρό πρόσωπο" της Κινεζικής κυβέρνησης, που έπνιξε την επανάστασή τους στο αίμα. Φυσικά, η Τουρκία και ο ίδιος ο κύριος Ερντογάν πήραν "το κέρδος" στο οποίο αποσκοπούσαν, εμφανιζόμενοι ως σταθεροί υποστηρικτές του ισλαμισμού!!!
Οι σώφρονες Έλληνες μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελληνικής Θράκης γνωρίζουν πολύ καλά τα παιχνίδια που προσπαθεί η Άγκυρα να παίξει στις δικές τους πλάτες, με τις δικές τους ζωές και περιουσίες και εις βάρος των οικογενειών τους και του μέλλοντος των παιδιών τους και φυσικά δεν πρόκειται να παρασυρθούν από ένα τσούρμο τεμπέληδων που πληρώνονται αδρά για να εργάζονται κατά της Ελλάδας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρω τι είπε Έλληνας μουσουλμάνος Πομάκος, κάτοικος Εχίνου, όταν άκουσε πως το παιδί του φώναξε "είμαι Τούρκος": "Εγώ γεννήθηκα εδώ, στην Ελλάδα και είμαι Έλληνας. Αν το παιδί μου είναι Τούρκος να φύγει τώρα αμέσως να πάει στην Τουρκία"...
Και ο κύριος Μέτε (ψευτομουφτής) γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα πιστεύω των ανθρώπων της ορεινής Θράκης, που πρόσφατα "παράκουσαν" τις θρησκευτικές του εντολές(!) και δεν ψήφισαν "λευκό" όπως ζήτησε ο ίδιος και το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής...
Παρ΄ όλα αυτά δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός πως η συνεχόμενη δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου, που εργάζεται με κύριο γνώμονα την δημιουργία μικρών ή μεγάλων προβλημάτων στο εσωτερικό της Ελλάδας, κάποια στιγμή θα πρέπει να βρεθεί κάποιος και να σταματήσει αυτή την κατάσταση, αν χρειαστεί πετώντας και με τις κλωτσιές από την χώρα όλους αυτούς τους "διπλωμάτες", "τουρίστες" ή "συγγενείς", που αλωνίζουν τα χωριά (κυρίως στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης), στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα: Ως εδω και μη παρέκει!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ-ΠΡΟΞΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]