Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οσάμα εναντίον Ομπάμα!

Νέα απειλητική προειδοποίηση

Νέο μαγνητοφωνημένο μήνυμα του Οσάμα μπιν Λάντεν με το οποίο ο αρχηγός της Αλ Κάιντα επιτίθεται κατά της πολιτικής του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έναντι του μουσουλμανικού κόσμου, μετέδωσε σήμερα Τετάρτη το Αλ Τζαζίρα...
Στο μήνυμά του ο επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο νέος Αμερικανός πρόεδρος, όπως και ο προκάτοχός του Τζορτζ Μπους, έσπειραν το σπόρο που γιγάντωσε το μίσος και την εκδικητικότητα του μουσουλμανικού κόσμου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Ο Ομπάμα και η κυβέρνησή του έσπειραν τους σπόρους του μίσους και της εκδίκησης κατά της Αμερικής», αναφέρει ο μπιν Λάντεν, προσθέτοντας ότι ο Ομπάμα συνεχίζει στα βήματα του προκατόχου του Τζορτζ Μπους και προειδοποιεί τους Αμερικανούς να είναι προετοιμασμένοι για τις συνέπειες της πολιτικής του Λευκού Οίκου.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έφτασε στη Σαουδική Αραβία για επίσημη επίσκεψη, ενώ αύριο Πέμπτη αναμένεται στην Αίγυπτο, όπου πρόκειται να εκφωνήσει βαρυσήμαντο λόγο συμφιλίωσης προς τον μουσουλμανικό κόσμο.
Οι δύο άνδρες, που τους χωρίζει ένα μόνο γράμμα (Osama – Obama), αναμένεται να συγκρουστούν στο μέλλον. Η επιλογή του πρώτου χτυπήματος αδιαμφισβήτητα ανήκει στον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος δείχνει να έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτή τη χρονική περίοδο, λόγω της πασιφανούς αδυναμίας του αμερικανού Προέδρου να ανταπεξέλθει οικονομικά σε έναν πόλεμο, τον οποίο δοκίμασε στο παρελθόν ο προκάτοχός του και ηττήθηκε σκληρά στο Αφγανιστάν από όπου σήμερα ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να συμμαζέψει το κουρελιασμένο του γόητρο.
Η μεγάλη Αμερική, η υπερδύναμη που λέγεται Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο πανίσχυρος (εκάστοτε) πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, σήμερα δείχνει σαν θηρίο που δείχνει τα δόντια του και απειλεί, ανίσχυρο, καταβεβλημένο και χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία μίας επίθεσης… Ο ανταρτοπόλεμος φαίνεται πως είναι η «αχίλλειος πτέρνα» της στρατιωτικής δύναμης που ονομάζεται ΗΠΑ και το Πεντάγωνο δείχνει να είναι αποκομμένο από την πραγματικότητα που φαντάζει πολύ σκληρή για τους αμερικανούς στρατιώτες. Χαρακτηριστική η δήλωση ενός αξιωματικού των ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό που είπε: «Όποιος νομίζει πως είναι ασφαλής αν απομακρυνθεί έστω και 200 μέτρα από ένα στρατόπεδο, είναι πολύ γελασμένος. Οποιοσδήποτε, είναι εντελώς αβοήθητος και κινδυνεύει άμεσα η ζωή του εκτός της περιμέτρου των στρατοπέδων μας».
Η υπερδύναμη βρίσκεται πλέον στη δύση της και ο Ομπάμα την απειλή μέσα από τις σπηλιές… Είπε κανείς πως οι άνθρωποι των σπηλαίων είναι ανυπεράσπιστοι;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]