Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Παμμακεδονική ΗΠΑ, στηρίζει το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο

Παρά την επιδιωκούμενη απομόνωση...

Την ανοιχτή της υποστήριξη στον αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου εκφράζει η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής, με επιστολή που υπογράφει η ύπατη Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Νίνα Γκατζούλη.
Στην επιστολή της που απέστειλε στον κ. Παπαθεμελή η κ. Γκατζούλη αναφέρει:
«Η Παμμακεδονικη Ένωση ΗΠΑ, χαιρετίζει με ενθουσιασμό τη δημιουργία του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου ενόψει των Ευρωεκλογών 2009. Είναι καιρός να προβάλουμε την αλήθεια της Μακεδονίας με την οργάνωση ενός ευρύτερου σχήματος όπως αυτό του μετώπου, το οποίο να αναδεικνύει την πανεθνική αξία του διακυβεύματος του ονόματος της Μακεδονίας».
Την ίδια στιγμή, ο κύριος Παπαθεμελής καταγγέλλει στημένο παιχνίδι για απόκρυψη του πραγματικού μεγέθους των σκανδάλων, από τα δύο μεγάλα κόμματα...
«Παίζουνε κρυφτό πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού για να μην αποκαλύψουν ονόματα υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έφαγαν τα λεφτά του γερμανικού κολοσσού, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή των εκλογών» δήλωσε στα ΜΜΕ ο Στέλιος Παπαθεμελής σχετικά με την διαρκώς και εντεινόμενη βρώμα που αναδύεται για την υπόθεση του χρηματισμού από τη Ζήμενς. Και πρόσθεσε:
«Για μια ακόμη φορά καθίσταται επίκαιρη η ρήση του μεγάλου Γκάτσου: Βρέστε έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Και είναι χρυσή ευκαιρία για ένα τέτοιου τύπου γκρεμοτσάκισμα, την Κυριακή 7 Ιουνίου, οπότε και ο λαός έχει τη δυνατότητα να τους τιμωρήσει, όπως τους πρέπει».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ.ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]