Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κοντολίζα Ράις και Τζίπι Λίβνι αποτελούν ζευγάρι!!!

Αυτή είναι η "εις βάθος πολιτική"!

Το μοναδικό σε αποκαλύψεις TaXalia μας ενημερώνει πως μετά την αποκάλυψη του Ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων presstv, είδηση εξ ολοκλήρου πιπεράτη, γίνεται στην κυριολεξία ο χαμός στα ξένα πρακτορεία ειδήσεων!
Η Κοντολίζα Ράις, στο παρελθόν είχε αποδεχθεί την λεσβιακή της φύση και μάλιστα είχε δηλώσει πως διατηρεί διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να μπορεί να συνευρίσκεται σεξουαλικά με το «ταίρι» της (που είναι γυναίκα) και που δεν έχει πάει ποτέ με άντρα!!!
Το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, όμως, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, αποκάλυψε σήμερα ότι η γυναίκα των ονείρων της Κοντολίζα Ράις είναι η Τζίπι Λίβνι, η Ισραηλινή υπουργός Εξωτερικών και πρώην πράκτορας της Mossad, δίνοντας έτσι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση, αλλά ξεσκεπάζοντας ταυτόχρονα τη δράση της Ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας η οποία δείχνει να δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη ένταση και έμφαση στα κρεβάτια των ισχυρών του πλανήτη…
Συγκεκριμένα, το Ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων γράφει:
«Η Λίμορ Λίβνατ, που είναι μέλος του κοινοβουλίου του Ισραήλ, μετέφερε στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου πως η Κοντολίζα Ράις και η Τζίπι Λίβνι διατηρούν σεξουαλικές σχέσεις. Εν τω μεταξύ, αμερικανική εφημερίδα σημειώνει πως η Κοντολίζα Ράις είχε αποδεχθεί στο παρελθόν πως είναι λεσβία και πως διατηρεί διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για να μπορεί να συνευρίσκεται σεξουαλικά με την σύντροφό της. Η σύντροφός μου δεν είχε ποτέ σχέση με άντρα, είπε χαρακτηριστικά η Κοντολίζα Ράις»!
Δεν γνωρίζουμε εάν πρέπει να χαρακτηρίσουμε την ποιότητα της πολιτικής στάσης και θέσης της κυρίας Ράις μετά από αυτή την είδηση. Είναι όμως απολύτως βέβαιο πως οι σύγχρονοι πολιτικοί δεν διστάζουν να εμπλέξουν την ιδιότητά τους με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, τις οποίες δείχνουν να βάζουν σε πρώτη «ταχύτητα». Εάν έχουν την συναισθηματική δύναμη να αντιστέκονται και σε «δωράκια» προς τις/τους συντρόφους τους… Μπορούν όμως να αντιστέκονται στον πειρασμό να ευχαριστήσουν τον/την ερωτική τους σύντροφο, όταν τους ζητηθεί κάτι συγκεκριμένο; Παρατηρώντας την ιστορική – πολιτική πορεία της κυρίας Ράις και την αντιμετώπιση του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της θητείας στην ως υπουργού Εξωτερικών, αμφιβάλουμε πάρα πολύ για την ικανότητά της να ανθίσταται στα συναισθήματά της και στα «ερωτικά» κελεύσματα της συντρόφου της…
Αξίζει, όμως, να ανοιχτεί μία έρευνα, παγκοσμίως, γύρω από τις «πιθανές» ερωτικές προτιμήσεις, συζεύξεις ή απιστίες που κάνουν οι πολιτικοί, για να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε εάν ενεργούν με βάση το συμφέρον των πολιτών που εκφράζουν ή τις ορέξεις και τις επιθυμίες των ερωτικών τους συντρόφων…
Ευχαριστούμε και πάλι το άριστο ιστολόγιο TaXalia για την μεταφορά της είδησης…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι Ιρανοί έχουν φτάσει σε επίπεδο δαπέδου την προπαγάνδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]