Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν οι τιποτένιοι προσπαθούν να... ξεχωρίσουν!

Η αντίδραση τους "έστειλε" αδιάβαστους

Συνεχίζοντας τις πρακτικές των προκλήσεων, προσδοκώντας να "συμβεί κάτι" για να γράψουν και να καταγγείλουν στην Διεθνή Κοινότητα, για μία ακόμη φορά ο Βοσκόπουλος και οι συν αυτώ γνωστοί μισέλληνες, επέλεξαν να προκαλέσουν τους Έλληνες (και όχι τους "προοδευτικούς" γνωστούς καθηγητάδες και "ινστρούχτορες" του ανθελληνισμού) με την παρουσίαση του "Μακεδονικού Λεξικού"!
Μάλιστα, η παρουσίαση αυτή είχε προγραμματισθεί να γίνει χθες και ανακοινώθηκε δεόντως προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ακραίων κύκλων, τους οποίους και ανέμεναν για να καταγγείλουν και πάλι τη χώρα μας ως "φασιστική"!!!
Η παρέμβαση όμως που έγινε, ήταν τόσο ήπια, που ξάφνιασε και την πολύ καλά προετοιμασμένη παρεούλα του Βοσκόπουλου, που μη βλέποντας να αποκομίζουν οποιοδήποτε όφελος, πέρα από την ίδια την παρέμβαση, έφυγαν άρον-άρον για να γλυτώσουν το "φτύσιμο" και τον χαβαλέ των παρευρισκομένων.

Κάποια στιγμή, αυτή η γνωστή παρεούλα των πρακτορίσκων, που δρα ενάντια στην εσωτερική ασφάλεια και ειρήνη στην Ελλάδα, θα πρέπει να καταλάβει πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Όσο και αν δεν τους αρέσει, θα πρέπει να το χωνέψουν πως πολύ σύντομα αυτοί που τους στηρίζουν (με κάθε μέσο και κυρίως οικονομικά) θα εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους και θα ψάξουν να βρούνε άλλους τρόπους για να "κερδίσουν αυτά τα οποία επιθυμούν"... αφήνοντας μόνο του τον Βοσκόπουλο και όλους τους άλλους που προσπαθούν όχι απλά να παραχαράξουν την ιστορία, αλλά να την ξαναγράψουν...
Και για να ξεκαθαρίζουμε κάτι: Αυτοί που μπήκαν και διέκοψαν το αίσχος που ήταν έτοιμο να εξελιχθεί με την παρουσίαση του Ελληνο-Μακεδονικού λεξικού, ήταν Έλληνες και όχι πρωτοπαλίκαρα κομμάτων

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πολύ τό χάρηκα,βρέ παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά της Χρυσής Αυγής, με κάτι τέτοιες ενέργειες επάξια κερδίζουν την ψήφο μας στις προσεχείς Ευρωεκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια στην "Χρυσή Αυγή"!! Θα έχουν την συμπαράστασή μας σε κάθε ενέργειά τους, η οποία θα στρέφεται εναντίον κάθε προσπάθειας υπονόμευσης και παραχάραξης της Ελληνικής Ιστορίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]