Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νταβούτογλου κάλεσε την Μπακογιάννη να επισκεφθεί την Τουρκία!

Άγνωστη η απάντηση της Ντόρας

Πρόσκληση στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη να επισκεφθεί την Τουρκία, απηύθυνε ο Τούρκος ομόλογός της Αχμέτ Νταβούτογλου, διά του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα Τσελίκ Κολ.
Ο Τούρκος πρέσβης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την κ. Μπακογιάννη και εξερχόμενος από το γραφείο της, δήλωσε: «Επέδωσα επιστολή του υπουργού μου (Αχμέτ Νταβούτογλου) με την οποία προσκαλεί την κ. Μπακογιάννη στην Τουρκία».
Κι ενώ μέχρις εδώ η «είδηση» μοιάζει απλή, για πολλούς λόγους θεωρείται βέβαιο πως η κυρία Μπακογιάννη θα αποδεχθεί την πρόσκληση. Κυρίαρχο όμως ζήτημα είναι το «γιατί» ο κύριος Νταβούτογλου προσκάλεσε την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών στην Τουρκία.
Σε τι αποσκοπεί το «Γεράκι της Άγκυρας» μέσα από αυτή τη συνάντηση;
Τι θέματα θέλει να συζητήσει με την κυρία Μπακογιάννη και ποιες οι διαθέσεις του σε αυτή την «αιφνιδιαστική» πρόσκληση που απέστειλε στην Ελληνίδα ομόλογό του;
Προς την πλευρά της Ελληνίδας Υπουργού Εξωτερικών, υπάρχουν βέβαια κάποια κενά, τα οποία μπορούν να καλυφθούν μόνο με συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.
Με ποια ατζέντα θα μεταβεί στην Άγκυρα η κυρία Μπακογιάννη;
Πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον κύριο Νταβούτογλου;
Έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενο της συνάντησής τους;
Θα απαιτήσει σεβασμό προς την Ελλάδα και τα δικαιώματά της, θα ζητήσει καλύτερη γειτονία ή θα ικανοποιήσει τα αιτήματα και τις θέσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών;
Είδωμεν… μα πολύ φοβούμαι πως αυτά που θα δούμε και που θα ακούσουμε δεν θα μας είναι και τόσο ευχάριστα…
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]