Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταλάτ: Θέλουμε να ανοίξει ο Λιμνίτης

Αλλά ζητάει ανταλλάγματα...

Ο Τ/κ ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δήλωσε ότι αυτός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων, αποφάσισαν όπως οι σύμβουλοί τους και οι ειδικοί επί των διαφόρων πτυχών του Κυπριακού συνεχίσουν τις αναμεταξύ τους επαφές, βελτιώνοντας τα ζητήματα που άπτονται των οικονομικών θεμάτων της λύσης του προβλήματος.
Επιστρέφοντας στα κατεχόμενα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή του Αεροδρομίου Λευκωσίας, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι όλα τα έγγραφα για τα οικονομικά ζητήματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ οι τελικές διευθετήσεις θα γίνουν –δήλωσε- την ερχόμενη Πέμπτη.

Πρόσθεσε ότι οι ηγέτες των δυο κοινοτήτων επιθυμούν, εάν αυτό είναι δυνατόν, να ολοκληρωθεί το κεφάλαιο «οικονομία» των απευθείας διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού.
Οδόφραγμα Λιμνίτη
Ερωτηθείς σε σχέση με δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου αναφορικά με το οδόφραγμα του Λιμνίτη, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ είπε ότι και αυτό το θέμα συζητήθηκε σήμερα, ωστόσο η στάση της τ/κ πλευράς επί τούτου δεν έχει αλλάξει.
Ο κ. Ταλάτ δήλωσε πως επανέλαβε στον Πρόεδρο Χριστόφια ότι δεν αποτελεί πρόβλημα για την τ/κ πλευρά η διάνοιξη του οδοφράγματος φτάνει να εξακολουθήσουν να διακινούνται ελεύθερα τα στρατεύματα κατοχής στα Κόκκινα.
Στις δηλώσεις του ο Τ/κ ηγέτης ισχυρίστηκε ότι ε/κ ΜΜΕ προσπαθούν να δώσουν την εντύπωση ότι η τ/κ πλευρά δεν είναι πρόθυμη να ανοίξει το οδόφραγμα στο Λιμνίτη, κρύβοντας ορισμένα ζητήματα, πρόσθεσε, όμως, ότι «δεν είμαστε απρόθυμοι αναφορικά με το άνοιγμα του οδοφράγματος».
Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σύνδεση με τα Κόκκινα μπορεί να γίνει μόνο δια θαλάσσης, λέγοντας ότι το να πηγαίνεις στα Κόκκινα δια θαλάσσης την ώρα που ο δρόμος είναι ανοικτός δεν είναι λογικό.
Ερωτηθείς για το πώς προσεγγίζει η ε/κ πλευρά το ζήτημα, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι η ε/κ πλευρά έχει πρόβλημα για τη μεταφορά καυσίμων στα Κόκκινα οδικώς αν και ο ίδιος, όπως είπε, δεν μπορεί να κατανοήσει ποιο είναι το πρόβλημα αναφορικά με τα καύσιμα.
Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, είπε ακόμη, ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στα Κόκκινα και πως η ε/κ πλευρά δεν προμήθευε την περιοχή με ηλεκτρισμό κατά τα έτη 1963 – 1974. Μετά έγινε η τουρκική εισβολή.
Πρόσθεσε ότι γενιές και γενιές εργάζονται για να γίνει ηλεκτροδότηση στα Κόκκινα.
Ο Τ/κ ηγέτης κάλεσε την ε/κ πλευρά να παράσχει ηλεκτρικό ρεύμα στα Κόκκινα αφού είναι αντίθετη με την μεταφορά καυσίμων στον τουρκικό αυτό θύλακα έτσι που η χρήση καυσίμων να μειωθεί στο μίνιμουμ, αλλά η ε/κ πλευρά δεν απεδέχθη το αίτημα αυτό.
Στις δηλώσεις του στα κατεχόμενα, ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ είπε ότι οι σύμβουλοι των δυο ηγετών θα συναντηθούν τη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την επίσκεψη του Αλεξάντερ Ντάουνερ Ειδικού Εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό στην Άγκυρα, είπε ότι δεν έχει πληροφόρηση αλλά ότι αύριο ο ίδιος αναμένεται να συναντηθεί με τον αξιωματούχο του διεθνούς οργανισμού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΝΤΑΣΗΔΕΣ ΣΑΣ

    Τον Δεκέμβριο του 1963 όταν οι τούρκοι της Κύπρου ξεκίνησαν την τουρκοανταρσία τους απέκοψαν και τον δρόμο Κερύνειας – Λευκωσίας με αποτέλεσμα οι Έλληνες Κερυνειώτες να αποκοπούν από την υπόλοιπη Κύπρο.

    Έτσι αναγκαστήκαμε να πηγαίνομε στην Λευκωσία και σε άλλα μέρη της Κύπρου μέσω Πανάγρων – Μϋρτου – Σκυλλούρας και Γερόλακκο. Η απόσταση αυτή ήταν 57 μίλια. Προηγουμένως η απόσταση Κερύνειας – Λευκωσίας ήταν μόνο 14 μίλια.

    Οι Κερυνειώτες υπέμειναν αυτό το μαρτύριο για χρόνια και ουδέποτε είπαν δώστε στους τούρκους ότι ζητήσουν για να μας ανοίξουν τον δρόμο.

    Στις 11 Δεκεμβρίου 1970 όλοι οι Κερυνειώτες απέκοψαν όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στον Κερύνεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να μπει στην Κερύνεια η να βγει. Μέχρι και τον κατεχόμενο δρόμο από τους τούρκους έκλεισαν και μάλιστα μπουλτόζα έβγαλε αυλάκι και κόπηκε ο δρόμος στα δύο.

    Η τότες κυβέρνηση η οποία αποκαλούσε τους Κερυνειώτες παρακρατικούς γιατί ήσαν εναντίον στο τότε καθεστώς και είχε την Κερύνεια στο περιθώριο θορυβήθηκε και στο άψε σβήσε μας έκαναν σχέδια μέσω Κυθρέας – Χαλεύκας.

    Σε καμιά περίπτωση όμως είπαμε δώστε στους τούρκους, στους βιαστές, στους δολοφόνου και στους κλέφτες ρεύμα και βενζίνη για να μας ανοίξουν τον δρόμο.

    Αντιθέτως στα οδοφράγματα προς Λευκωσία από την Κερύνεια αφαιρείτο η επιπλέον βενζίνη από τα αυτοκίνητα τους για να μην αποθηκεύουν καύσιμα στην κατεχόμενη Λευκωσία. Και δεν ήταν μόνο η βενζίνη αλλά και τα επιπλέον υλικά οικοδομής για να μην κτίζουν φυλάκια και πολυβολεία.

    Οι Κερυνειώτες εδώ και 35 χρόνι υπομένουν τον μαρτύριο του ξεριζωμού από τα σπίτια τους και δεν ξεπουλάμε την γη μας για μερικά χιλιόμετρα όπως μερικοί κοινοτάρχες που κάνουν διαμαρτυρίες και χωρίς σκέψη θέλουν να δώσουν στα τουρκικά στρατεύματα και καύσιμα και ηλεκτρισμό για να μπορούν τα τουρκικά στρατεύματα στα Κόκκινα να τους βλέπουν και να τους πυροβολούν καλύτερα.

    Η σημερινή κυβέρνηση θέλει να τους τα δώσει όλα εφόσον έχουν να κάνουν με καρντάσηδες Εμπρός λοιπόν δώστε τους τα όλα όπως είστε έτοιμοι να τους δώσετε και την Κερύνεια και τα άλλα κατεχόμενα από τους στρατιώτες του εγκληματία μέλους της ΤΜΤ Ταλάτ.

    Όλα δώστε τα όλα στους καρντάσηδες σας.!!!!!

    "ΚΗΦΕΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ, ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ(1960-2009) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ.

    ΤΟ 1963 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ(ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΚΥΠΡΟΣ)ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 13 ΣΗΜΕΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΤΟΤΕ ΤΜΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟ 1958 ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΜΑΚΑΡΙΑΚΟΙ-ΓΡΙΒΙΚΟΙ), ΑΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΖΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ (15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ) ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥ(1 & 20 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ). ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ(ΒΑΣΙΛΕΙΑ.ΘΕΡΜΙΑ.ΚΑΖΑΦΑΝΙ,ΑΓ.ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΤΛ)

    ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,500 ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
    Τ Ι Π Ο Τ Α.ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΟΠΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΕΠΙ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΧΡΟΝ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1963-1974 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ & ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΜΑΚΑΡΙΑΚΩΝ -ΓΡΙΒΙΚΩΝ,ΕΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟ Β' ΜΥΡΙΑΝΘΕΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΧΡΙΣΤ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΑΣ ΧΡΙΣΤΗΣ Κ.Α) ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ&ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΙΟ Ε/Κ & Τ/Κ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΙ Τ/Κ ΚΕΡΥΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ Τ/Κ ΣΤΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΙΚΟΙΛΟΤΡΟΠΩΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Τ/Κ ΘΥΛΑΚΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝ.ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1963-1974
    1)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 251 Τ.Π (ΓΛΥΚΙΩΤΙΣΣΑ) ΚΑΙ 316 Τ.Ε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    2)OMOIΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 33 Μ.Κ ΚΑΙ 31 Μ.Κ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΙΛΑΡΙΩΝΑ (ΑΓΥΡΤΑ,ΚΟΤΖΑΚΑΓΙΑ)ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

    3)ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑ 17 ΕΤΗ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕΛΛΗΣ (1960-1977)ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ Τ/Κ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ;

    4) ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; Η ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    MHΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ;

    5)ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΕΛΛΗΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ANTI ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ;

    6)ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΗ ΕΛΙΚΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ(ELICOS LIATSOS) ΝΥΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ KATA THN ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ;

    7)ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ Ε/Κ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;

    MONO EΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΕΛΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΛΑΤ ΤΗΝ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974;
    ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕ Ε/Κ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΤΗΝ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974;

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΕΙΣΒΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ(ΑΚΕΛ) KAI TO XAΣIKO (ΔΗΣΥ) ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ;

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ.

    ΑΝΙΨΙΟΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN TO PISTEYV OTI EISAI ANHCIOS ELLHNA AJIVMATIKOY.EISAI ENAS PEPTOFALAGKITHS. GRAFEIS KAI ALHUEIES ALLA ANHCIOS DEN EISAI. MALLON EISAI ENAS KERYNEIOTHS APO AYTOYS POY TO ESKASAN.
    OTAN GRAFEIS NA GRAFEIS ME ALHUINA GEGONOTA KAI OXI AHDIES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]