Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βλάβη στο αεροσκάφος του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ

Για δολιοφθορά μιλούν ήδη στα Σκόπια!!!

Βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα παρουσίασε το κυβερνητικό αεροπλάνο της ΠΓΔΜ, στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Γκρούεφσκι και η συνοδεία του, στη διάρκεα της πτήσης από τις Βρυξέλλες στο Παρίσι.
Λόγω της βλάβης στο ηλεκτρονικό σύστημα, το αεροπλάνο επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στις Βρυξέλλες, απ΄όπου αναζητείται άλλος τρόπος για να μεταβεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ στο Παρίσι, όπου σήμερα το απόγευμα επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από τα Σκόπια, ήδη άνθρωποι του Γκρούεφσκι με την βοήθεια ανθρώπων των μυστικών υπηρεσιών της ΠΓΔΜ, διαδίδουν πως στο αεροσκάφος που μετέφερε τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε δολιοφθορά και πως ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι και όλοι οι επιβαίνοντες γλύτωσαν χάρη στην άψογη εκπαίδευση των πιλότων του αεροσκάφους που ενήργησαν με άριστο τρόπο. Μάλιστα, οι μυστικές υπηρεσίες των Σκοπίων άρχισαν να διεξάγουν έρευνες προκειμένου να βρουν την ομάδα αντικαθεστωτικών που βρίσκεται πίσω από την "δολιοφθορά".
Για όσους γνωρίζουν, βέβαια, η συγκεκριμένη βλάβη που συνέβη την δεδομένη χρονική στιγμή (ένα χρονικό διάστημα ισχυρών πιέσεων προς τον πρωθυπουργό των Σκοπίων) μοιάζει σαν σανίδα σωτηρίας και απόλυτα βέβαιοι είναι όλοι, όσοι παρακολουθούν την πολιτική της ΠΓΔΜ, πως ο Νίκολα Γκρούεφσκι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την βλάβη που συνέβη στο αεροσκάφος που τον μετέφερε, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να αποπροσανατολίσει, αλλά ταυτόχρονα να εκβιάσει τους πολιτικούς του αντιπάλους...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]