Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαγόρευσαν τις πτήσεις πάνω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης λόγω της συνεδρίασης της Bilderberg

Η πολεμική αεροπορία έχει προτεραιότητα
να προστατεύει τον Αστέρα ή το Αιγαίο;


Αναρωτιέμαι, πόσο υψηλά πρέπει να είναι τα επίπεδα ασφάλειας αυτές τις ημέρες, στην περιοχή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο «Αστέρας», στην Βουλιαγμένη. Ο λόγος που αναρωτιέμαι, είναι γιατί θεωρώ προσβολή προς κάθε Έλληνα πολίτη να ανέχεται τακτικές αυτού του τύπου, προκειμένου να διασφαλιστούν αυτοί οι οποίοι σχεδιάζουν τον διαμελισμό της χώρας…!
Η απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Βουλιαγμένης, είναι ένα γεγονός το οποίο αν μη τι άλλο δεν τιμάει ούτε την κυβέρνηση αλλά ούτε και το πολιτικό σύστημα της χώρας, που προσπαθεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των «συνεδριαζομένων» (άραγε αν πετάξει αεροσκάφος στην συγκεκριμένη περιοχή θα καταρριφθεί;), αλλά την ίδια στιγμή δεν εφαρμόζονται τα ίδια σκληρά και κυρίως αποφασιστικά μέτρα ασφάλειας στο Αιγαίο και στα νησιά μας, όπου καθημερινά γίνονται παραβιάσεις από σμήνη τουρκικών μαχητικών (και οπλισμένων) αεροσκαφών…
Η τραγική ειρωνεία (δυστυχώς είναι μία σκληρή πραγματικότητα) που παρ’ όλα αυτά μου δημιουργεί εξίσου ειρωνικές απορίες, είναι αν για παράδειγμα, τα ίδια μέτρα ασφάλειας παίρνουν και για την υπόλοιπη χώρa, αν έχουν δοθεί σαφείς και αυστηρότατες εντολές απαγόρευσης πτήσεων επάνω από ΟΛΑ τα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, επάνω ακόμη και από την Ορεστιάδα… και εάν υπάρχει διαταγή κατάρρευσης οποιουδήποτε παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο.
Βέβαια, η τελευταία απορία μου είναι: Έχει δοθεί εντολή στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να προφυλάσσει την συγκεκριμένη περιοχή της Βουλιαγμένης; Και αν ναι, την ίδια στιγμή, αλλά με υψηλότερη ετοιμότητα προφυλάσσει τον Ελληνικό εναέριο χώρο ή προηγείται ο Αστέρας Βουλιαγμένης και η προστασία των υψηλών προσώπων έναντι της ασφάλειας της χώρας;

Κωνσταντίνος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]