Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταγγελία ΣΟΚ: Κάποιοι θέλουν να κλείσουν το Indymedia!!!

Ανώνυμος πολίτης διαμαρτύρεται

Και ξαφνικά, μία καταγγελία έρχεται να μας προειδοποιήσει πως "παρακρατικοί κύκλοι", αλλά και "κρατικοί κύκλοι" (ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν και "θρησκευτικοί κύκλοι") προσπαθούν να κλείσουν το Indymedia!!!
Αίσχος!!! Και πως θα οργανώνονται τα "παιδιά"; Από που θα παίρνουν πλέον εντολές; Ποιό θα είναι το συντονιστικό όργανο που θα ενημερώνει σε ποιό δρόμο δεν υπάρχουν "ΜΠΑ-ΓΟΥ-ΔΟ", ΟΠΚΕ κ.λ.π.;
Ντροπή!!! Όλοι οι φασίστες να τρέχουν να κλείσουν ένα επιμορφωτικό server, ένα "παρθεναγωγείο" στην κυριολεξία, για να μπορέσουν να επιτεθούν στη συνέχεια στο "κίνημα των Εξαρχείων", να καταλύσουν την ελευθερία των κουκουλοφόρων, να καταφέρουν ένα ανεπανόρθωτο χτύπημα στην "Παιδεία της Μολότοφ"...
Το κείμενο, σαφέστατα έχει γραφεί (αλλά δεν έχει υπογραφεί) από κάποιον που αγωνιά για την συνέχιση της "πριμοδότησής" του από τον γνωστό Soros... Αγωνία είναι αυτή και την καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι εύκολο πράγμα να γυρίσει κάποιος στο μηδέν (από όπου ήρθε) και επιπλέον να βρεθεί και χωρίς εισοδήματα!!!
Και πριν, διαβάσετε το κείμενο, με χαρά μου ανακοινώνω πως είμαι ένας από αυτούς που καταγγέλει ο "καταγγέλων-διαμαρτυρόμενος" ιντερνετικός ανώνυμος κουκουλοφόρος. Και το ανακοινώνω με μεγάλη μου χαρά, επειδή συμμετέχω ενεργά στο ιστολόγιο που καταγγέλει τις δράσεις του (ας με συγχωρήσει) καταγέλαστου αυτού ανώνυμου φίλου, αναγνώστη και συνοδοιπόρου του Indymedia...

Το κείμενο-καταγγελία-διαμαρτυρία, όπως κατατέθηκε στο Indymedia:
"(Είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, προς το παρόν επιλέγω να τοποθετηθώ - ενημερώσω ανώνυμα).
Κατά την διάρκεια της εξέγερσης του Δεκέμβρη που ακολούθησε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διάφοροι κρατικοί φορείς, εισαγγελείς, μπάτσοι και τα συναφή, πίεζαν με διάφορους τρόπους να κλείσει το indymedia.
Ετοίμαζαν και ετοιμάζουν διάφορα φιρμάνια για να πιέσουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Δεν είναι ανάγκη να αναφερθώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Επειδή λοιπόν αυτοί οι κρατικοί κύκλοι δεν κατάφεραν να το κλείσουν, πήραν τη σκυτάλη οι παρακρατικοί. Εφτιαξαν μάλιστα και ένα μπλοκ, το αντι-ιντυμέντια. Μέσω αυτού και δημοσιεύοντας διάφορες λεπτομέριες και πληροφορίες και καλά που έχουν προσπάθησαν δημοσιοποιώντας τα, να πιέσουν για το κλείσιμο του. Από εκεί το τσίμπισαν διάφοροι δημοσιοκάφροι και βουλευτές και έδρασαν ανάλογα.
Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό για τους παρακρατικούς... Εκαναν παράσταση διαμαρτυρίας σε ίδρυμα πιέζοντας για τη σίγηση του αθηναϊκού indymedia.
Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για τη συνέχιση της εκπομπής του athens indymedia από τον χώρο που φιλοξενήτε και μαζί με αυτό και τα υπόλοιπα 4 ευρωπαϊκά indymedia που φιλοξενούνται στον σέρβερ του, όπως και διάφορα κινηματικά site.
Το ζήτημα είναι αν όλοι εμείς που επισκεφτόμαστε και ενημερωνόμαστε από τις σελίδες τους θα επιτρέψουμε να σιγήσουν...
και να δώσουμε ίσως την ικανοποίηση στο κράτος και παρακράτος ότι τα κατάφεραν".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]