Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Σκοπιανοί συνεχίζουν το "βιολί" τους

Στέρεψε από ιδέες ο Γκρούεφσκι;

Τον Ήλιο της Βεργίνας επαναφέρει στη σημαία της ΠΓΔΜ ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.
Στην τακτική κλιμάκωσης των προκλήσεων κατά της Ελλάδας προστίθενται οι πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις του γραφείου του πρωθυπουργού για τη μετονομασία του «Διαδρόμου 10» από τα σύνορα της Ελλάδας μέχρι τα σύνορα με τη Σερβία σε «Αλέξανδρος ο Μακεδών», καθώς και η μετονομασία του Δημοτικού Σταδίου των Σκοπίων σε «Εθνική Αρένα Φίλιππος Β ο Μακεδών».

Επίσης στις 19 Ιανουαρίου ο Γκρούεφσκι θα κάνει τα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάνω στον Βουκεφάλα, στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Αμέσως μετά θα φύγει για Καναδά, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση, στην αφίσα της οποίας, πάνω από τη φωτογραφία του, δεσπόζει η «Μεγάλη Μακεδονία» που φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και πάνω της ο Ήλιος της Βεργίνας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]