Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια χρησιμοποιούν και πάλι τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας

Ο Σκοπιανός υπεύθυνος για θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού φωτογραφίζεται με… Σημαία του "16κτινου Ήλιου της Βεργίνας"

Κάθε μέρα παρατηρούμε το θράσος και την προκλητικότητα των Σκοπίων, όχι μόνο να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό αλλά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο σε βάρος της Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστορίας.
Μετά τα ζήτηματα με την ΤουρκοΣκοπιανή Αεροπορική Εταιρία και τις πιστωτικές κάρτες, βγάζουμε στην φόρα, για μια ακόμα φορά, τον βαθμό που σέβονται στην Κυβέρνηση των Σκοπίων τόσο την Ενδιάμεση συμφωνία που συνυπέγραψαν το 1995, όσο και τα πλήρως κατοχυρωμένα εθνικά σύμβολα της Ελλάδας, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες!!!

To “Agency of Youth & Sports” είναι το αντίστοιχο Υπουργείο Αθλητισμού των Σκοπίων όπου ο Director είναι ο αρμόδιος για θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού στην γειτονική χώρα.
Όποιος επισκεφτεί το επίσημο Κυβερνητικό Site τους, θα πέσει πάνω στο Βιογραφικό του νυν Director Dragan Gjurchevski, καθώς και στην ακόλουθη αποκαλυπτική φώτο, στην οποία ο Gjurchevski ποζάρει θρασύτατα έχοντας δίπλα του μια σημαία με τον…16κτινο Ήλιο της Βεργίνας ενώ από πίσω του σαν φόντο κάδρα με το ίδιο διεθνές κατοχυρωμένο Ελληνικό Σύμβολο.
Και όλα αυτά σε επίσημο Σκοπιανό κυβερνητικό Site!!

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά, βάσει των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) ο 16κτινος ήλιος (όπως άλλωστε και ο 12κτινος/8κτινος) έχει κατοχυρωθεί ως Ελληνικό Έμβλημα!!!

  • Δεκαεξάκτινος ήλιος
  • Δωδεκάκτινος ήλιος
  • Οκτάκτινος ήλιος

  • Επαναλαμβάνουμε την χιλιοειπωμένη πια ερώτηση. Θα ξυπνήσει επιτέλους το επίσημο Ελληνικό κράτος έτσι ώστε να κάνει χρήση των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) σε σχέση πάντα με πλήρως κατοχυρωμένα Ελληνικά Σύμβολα;;;

    Από το History of Macedonia


    Γράψτε τα δικά σας σχόλια
    • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
    • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
    Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
    Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
    Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



    Ελληνοτουρκικα

    [Ελληνοτουρκικά][bleft]

    ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

    [Γεωπολιτική][grids]

    διαφορα

    [διάφορα][bsummary]

    ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    [μυστικές υπηρεσίες][bleft]