Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρευνα για την πορεία της φρεγάτας κάνει η Τουρκία

Και το δούλεμα πάει σύννεφο!

Ένας γιατρός... επειγόντως!!!

Έρευνα για το λόγο για τον οποίο η τουρκική φρεγάτα Turgut Reis παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα διενεργεί το τουρκικό ναυτικό μετά την ειδοποίηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, αφού προηγήθηκε σχετικό ελληνικό διάβημα» αναφέρει η τουρκική εφημερίδας Hurriyet.
Η εφημερίδα προσθέτει: «Η φρεγάτα Turgut Reis που διενεργούσε εκπαιδευτική άσκηση ανοιχτά της Κρήτης, ακολούθησε λανθασμένη πορεία, πηγαίνοντας, αλλά και στην επιστροφή.
Τις μεσημβρινές ώρες, το πλοίο πέρασε από απόσταση τεσσάρων μιλίων δυτικά της Τζιάς και πέντε μίλια νότια του Σουνίου και έπλευσε προς την ανοιχτή θάλασσα.
Οι ελληνικές αρχές προειδοποίησαν την Τουρκία, αναφέροντας ότι η πορεία που ακολούθησε το πλοίο είναι ελληνικά χωρικά ύδατα».

Τέλος, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η τουρκική πλευρά φέρεται να απάντησε στο σχετικό ελληνικό διάβημα πως θα εξετάσει το θέμα και ανέφερε πως «δεν έχει αλλάξει η διάθεση της τουρκικής κυβέρνησης για βελτίωση των διμερών σχέσεων».
Από In
Σχόλιο ιστολογίου
Φυσικά, εάν θέλουν οι Τούρκοι να πιστέψουμε ότι ο καπετάνιος της φρεγάτας τους "έχασε τον δρόμο", μάλλον πλανώνται πλάνην οικτράν"!!!
Το θέμα είναι, γιατί η Ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε 24 σχεδόν ολόκληρες ώρες να καταθέσει έστω και αυτό το διάβημα για την "παράξενη και παράνομη πορεία της τουρκικής φρεγάτας"...
Γιατί άφησαν να παρέλθει τόσος χρόνος, από το να καταγγείλουν επίσημα και σε όλα τα φόρα, την τουρκική προκλητική ενέργεια;
Εκτός και εάν έχουν χάσει οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης (όχι οι στρατιωτικοί πάντως) την αίσθηση του χρόνου!!!
Αναρωτιέμαι, τι διάγνωση θα έβγαζε κάποιος γιατρός εάν εξέταζε την σημερινή κυβέρνηση:
- στα αντανακλαστικά
- στην αίσθηση χρόνου
- στην αίσθηση της πραγματικότητας
- στην αίσθηση της σοβαρότητας
- στην αίσθηση της ευθύνης
- στην ομαλότητα της σκέψης
- στην συνέχεια της σκέψης
- στο βάθος της σκέψης
Αναρωτιέμαι και απάντηση δεν περιμένω να πάρω, επειδή γνωρίζω πως θα απογοητευτώ πάρα πολύ κα θα ανησυχήσω ακόμη περισσότερο...
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]