Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν οι αμερικανοτσολιάδες - Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κρίση με την Τουρκία!!!

Συντονισμένη προσπάθεια

να βγάλουν το άσπρο-μαύρο!!!


Άρχισαν τα παπαγαλάκια και οι αμερικανοτσολιάδες, σε μία συντονισμένη «επίθεση» μέσα από τα ΜΜΕ στα οποία απασχολούνται, την προσπάθειά τους για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Τουρκία και πως μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα, επειδή δεν μπορούμε να «αναγνώσουμε» αυτά που συμβαίνουν…
Μάλιστα, κάποιος δεν δίστασε να προχωρήσει σε ακρότητες, γενόμενος εκ νέου γραφικός, γράφοντας πως όλοι αυτοί που βλέπουν με σκεπτικισμό τα τελευταία γεγονότα (που τα δημιουργούν οι Τούρκοι), δημιουργούν το «κόμμα του πολέμου»…!!!

Σε όλους εμάς, τους Έλληνες πολίτες που ανησυχούμε, απευθύνονται τα έμμισθα γκρουπούσκουλα και οι γραφικοί αμερικανοτσολιάδες… Ακραίων πεποιθήσεων, λοιπόν, χαρακτηρίζεται ο οποιοσδήποτε Έλληνας ανησυχεί για την πρακτική που εφαρμόζεται από το τουρκικό κράτος και για την συνεχή και ολοένα κλιμακούμενη προκλητικότητα που εμφανίζουν τελευταία στο Αιγαίο!!!
Μάλιστα, εις εξ αυτών, δεν διστάζει να ισχυρισθεί πως οι παραβιάσεις είναι «δήθεν», ενώ κάποιος άλλος ορμώμενος από τον ενθουσιασμό του να ικανοποιήσει την κενότητα και την ελαφρότητα του νου του, δεν διστάζει να ισχυρισθεί στατιστικά στοιχεία, τα οποία δεν αποδεικνύουν αύξηση των παραβιάσεων. Αγνοούν βεβαίως πως η επιστήμη της στατιστικής είναι μία επιστήμη που «δανείζεται» τυχαία στοιχεία (τα δικά τους πόσο «τυχαία» είναι;) και εξάγει συμπεράσματα βάσει των τυχαίων αυτών δεδομένων…
Στα δημοσιεύματά τους, οι πληρωμένοι αρθρογραφούντες αναφέρουν γενικώς και αορίστως στρατιωτικές πηγές, αλλά και στρατιωτικά θέματα θεωρητικού τύπου. Παραμελούν όμως οι συντάκτες αυτών των αστείων άρθρων να αναφέρουν ότι πολλές φορές η θεωρία απέχει πάρα πολύ ή και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πράξη, με την σκληρή πραγματικότητα.
Η επιχείρηση «το μαύρο-άσπρο» λοιπόν, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουμε εναγωνίως να διαβάσουμε τι άλλο θα σκαρφιστούν αυτοί οι περισπούδαστοι κόλακες και υπηρέτες των «συμφερόντων». Ίσως όμως θα πρέπει, από τη δική μας πλευρά, να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στις γραφικές επικινδυνότητες που αποτολμούν κάποιοι να ενσπείρουν.
Σκοπός τους είναι η επιβολή της χαλαρότητας και η αποφυγή οποιασδήποτε ετοιμότητας.
Και προς Θεού, δεν ισχυρίζομαι ότι έχουν εντολή για κάτι τέτοιο, αλλά με τα κείμενά τους εκεί επιθυμούν να μας οδηγήσουν… στο ότι αυτά που βλέπουμε, δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν άλλα, τα οποία δεν βλέπουμε και ποτέ στο παρελθόν δεν είδαμε…
Καταλάβατε;
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Αναρωτιέμαι, αν ποτέ διαβάζουν αυτά που γράφουν αυτές οι δημοσιογραφάρες.
Χρησιμοποίησα δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα, ενώ υπάρχει μεγάλα πληθώρα, στα ΜΜΕ, από αυτού του τύπου τα κείμενα


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]