Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι άρχισε τις διώξεις των πολιτικών του αντιπάλων

Ο Frckoski καταδικάστηκε για

συκοφαντική δυσφήμιση


Το Δικαστήριο των Σκοπίων βρήκε ένοχο και καταδίκασε τον πανεπιστημιακό καθηγητή Ljubomir Frckoski σε χρηματικό πρόστιμο 32.000 €, για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, μέσω εφημερίδας και της καθημερινής του στήλης «Ημερολόγιο».
Το ειδεχθές έγκλημα, κατά της προσωπικότητας του Σκοπιανού πρωθυπουργού έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2007 και αφορούσε σχόλια του Ljubomir Frckoski για την συμμετοχή του Γκρούεφσκι στην πώληση του διυλιστηρίου ΟΚΤΑ.

Φοβάμαι ότι είναι πολύ πιο πονηρό το σχέδιο του. Ο Γκρούεφσκι επιδιώκει να βάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους στο περιθώριο με όπλο τον εκφοβισμό τους (αν δεν μπορεί να τους κάνει φίλους του, τουλάχιστον να τους κλείσει το στόμα ) και να τους διασύρει (μην ξεχνάμε άλλωστε πως "έστησε" την φυλάκιση του εραστή του... σε αυτούς θα "κολλήσει" τώρα;).


Άνοιξε λοιπόν ο κύκλος της «εκδίκησης» ή ο κύκλος των «εκκαθαρίσεων» από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων. Η «δικαιοσύνη» έχει αναλάβει τον ρόλο του εκκαθαριστή των πολιτικών αντιπάλων του Γκρούεφσκι, όντας ο ίδιος αδύναμος (και αρκετά εκτεθειμένος σε πολλά σκάνδαλα και όχι μόνο στην περίπτωση των συγκεκριμένων διυλιστηρίων) και φοβούμενος πως η συνεχής επανάληψη του ονόματός του σε σκάνδαλα, θα κλονίσει την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται.
Ο καθηγητής Ljubomir Frckoski είχε κάνει και ιδιαίτερη πολεμική και για το θέμα των «πατριωτικών αποδείξεων», θέμα για το οποίο επίσης το δικαστήριο των Σκοπίων αποφάνθηκε πως καταστρατηγούσε το Σύνταγμα της FYROM και ουσιαστικά ακύρωσε την λειτουργία τους. Ως εκ τούτου, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός «αφαίρεσε» περί τα 110 εκατομμύρια € από τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες των Σκοπίων και οφείλει να τα επιστρέψει σε όποιον ζητήσει τα χρήματά του πίσω… Θα υπάρξει κανείς; Πολύ αμφίβολο, επειδή είναι πολύ γνωστός ο εκδικητικός χαρακτήρας του πρωθυπουργού των Σκοπίων. Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν πως μέλη της οικογένειάς του είναι μπλεγμένα στην εισαγωγή των ταμειακών μηχανών, αλλά και στην εταιρεία δημιουργίας του λογισμικού μετατροπής των ήδη υπαρχουσών ταμειακών έτσι ώστε να εκδίδουν «πατριωτικές αποδείξεις».
Ο καιρός του Γκρούεφσκι μάλλον πλησιάζει για… απόσυρση…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]