Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και άλλες συλλήψεις στα Σκόπια – Συνελήφθη ολόκληρη οικογένεια!

Επειδή πούλησαν το ξενοδοχείο Izgrev

στην Εκκλησία των Σκοπίων!!!


Καταιγισμός διώξεων στα Σκόπια!!! Αυτή τη φορά συνελήφθησαν τα αδέλφια Miladinov επειδή πούλησαν το ξενοδοχείο Izgrev του οποίου την ιδιοκτησία κατείχαν, στην Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων και ιδιαίτερα στον αυτοαποκαλούμενο Αρχιεπίσκοπο Σκοπίων!!!
Ολόκληρη η οικογένεια Miladinov, λοιπόν, συνολικά 16 άτομα, καθώς και τα δύο αδέρφια, συνελήφθησαν την Δευτέρα, για πλήθος εγκληματικών δραστηριοτήτων, σχετιζόμενα με απάτες, κατάχρηση εξουσίας(;) και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (τώρα τις βρήκαν; Τόσα χρόνια δεν τις έβλεπαν;) σε σχέση με την πώληση του πολυτελέστατου ξενοδοχείου Izgrev των Σκοπίων. Να συμπληρώσουμε πάντως, πως τα αδέλφια Miladinov ήταν από τους ισχυρούς χρηματοδότες του Τσερβένκοφσκι... (ο νοών νοείτω...)

Η υπουργός Εσωτερικών των Σκοπίων, Gordana Jankuloska δήλωσε στους δημοσιογράφους πως απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ποινικά αδικήματα σε 16 άτομα, επειδή η αδελφοί Miladinov κατά την περίοδο 2002 και 2008 ανέπτυξαν εγκληματική δράση, αποκτώντας παράνομα ιδιοκτησία άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ (Αλαβάνε μου, εσένα θα σε είχαν κλείσει μέσα πολύ γρηγορότερα, λόγω πόθεν έσχε(ο)ς), γεγονός που ζημίωσε οικονομικά την τράπεζα LHB και τους μετόχους της ξενοδοχειακής εταιρείας AD Izgrev!!! Η υπουργός Εσωτερικών, σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, δήλωσε επίσης πως ερευνάται και η εμπλοκή δημοσίων υπαλλήλων και πως αυτή τη στιγμή η υπόθεση ερευνάται σε βάθος και πιθανότατα θα υπάρξουν και άλλες διώξεις σε όποιους υπευθύνους βρεθούν!!! (κάτι μου θυμίζει από Ελλάδα αυτό…)
Στα Σκόπια, κατά τα φαινόμενα, είναι παράνομος όποιος πουλάει και δεν παρανομεί ο αγοραστής που δεν μπορεί να δικαιολογήσει το ύψος των χρημάτων που απαιτήθηκαν για την αγορά!!! Αυτό όμως συμβαίνει μόνο εάν ο αγοραστής είναι ο Αρχιεπίσκοπος για τον οποίο έτρεξε η Εισαγγελία να καλύψει τα ακάλυπτα.
Βρε Αλαβάνε, εσύ δεν είσαι που επιθυμείς τον διαχωρισμό της Εκκλησίας με το κράτος κι εσύ επίσης δεν είσαι αυτός που έχεις τις καλύτερες σχέσεις και τα καλύτερα συναισθήματα για την πολιτική των Σκοπίων και τον πρωθυπουργό Γκρούεφσκι;
Απορία εκφράζω, αλλά η στάση σου στο εσωτερικό, ταιριάζει καθόλου με την στάση σου στο εξωτερικό; Καλά, μην αγχώνεσαι, απάντηση έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω…
Ελπίζω μόνο να μην μάθω ότι Αλαβάνος και Τσίπρας ήταν και αυτοί μέτοχοι του ξενοδοχείου Izgrev...!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]