Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνω από 400 αστυνομικοί χτυπημένοι

Η ανθρωπιά των ΜΜΕ εξαντλείται

στα "παιδιά" με τις μολότοφ!


Αλήθεια, πόσο έχουνε γίνει αυτές τις τελευταίες 10 ημέρες! Για τους τραυματίες όμως αστυνομικούς των δύο τελευταίων εβδομάδων, δεν μίλησε κανείς.
Κανείς δεν έκανε αναφορά στους εκατοντάδες αστυνομικούς, που επί 15 μέρες κάθονται και τρώνε πέτρες, φωτοβολίδες και μολότωφ, από τους αναρχικούς.
Αλλά γιατί;
Το θέμα, απλά, δεν πουλάει ή... δεν πληρώνεται...!

Αλλά κάποιος φέρει ευθύνη για όλους αυτούς τους τραυματισμούς. Το αίμα βρίσκεται στα χέρια της κυβέρνησης, η οποία για να το παίξει «ανθρωπιστική» και «προοδευτική» και να έχει καλή μεταχείριση από τους αριστεριστές δημοσιογράφους, έχει βάλει οικογενειάρχες ανθρώπους σε κίνδυνο.
Αλλά ας πάει κάποιος «τρελός» αστυνομικός, με εγκαύματα από μολότοφ να κάνει μηνύσεις κατά ανωτέρων και πολιτικών, να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Το κακό είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας ανώτερος αστυνομικός να υπερασπιστεί τους νεώτερους συναδέλφους του, που έχουν καταντήσει στόχος εξάσκησης για μερικές εκατοντάδες ξένων... Ούτε ένας!!!
Αυτά όλα ας τα σκεφτούν σοβαρά οι «μάχιμοι» αστυνομικοί.
Και ας το κρατήσουν στην μνήμη τους, τόσο για τους προϊσταμένους, όσο και για τους «αποσπασμένους» συναδέλφους τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΤ
    http://orthodoxia.forumup.gr/viewtopic.php?p=9036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]