Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκλειστικό: Τι θα φορέσει ο Βαλλιανάτος στα ρεβεγιόν;

Το εμπνεύστηκε στο κρεβάτι του

ενώ είχε δίπλα του τον φίλο του
...

Αποκλειστικές πληροφορίες, που μας μετέφερε ο καλός συνεργάτης (χωρίς πληρωμή) του ιστολογίου, Παναγιώτης Δημητράς, αναφέρουν πως δύο ειδικά κοστούμια παρήγγειλε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, για τις βραδιές των ρεβεγιόν, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Ο ρεπόρτερ του ιστολογίου, Γιώργος, έτρεξε και διαπίστωσε την πληροφορία και μας έφερε και σχετική φωτογραφία με τα κοστούμια του Γρηγόρη!!! Μάλιστα, σε μία μίνι συνέντευξη στον ρεπόρτερ του ιστολογίου ο Γρηγόρης δήλωσε δακρύζοντας:!
"Σε ένα διάλειμμα, κι ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο κρεββάτι με έναν φίλο μου και σύντροφό μου, σήκωσα το τηλέφωνο και παρήγγειλα τα δύο ΜΟΝΑΔΙΚΑ κοστούμια για τις συγκεκριμένες βραδιές!!! Η έμπνευση μου ήρθε, όταν διαπίστωσα πως ο σύντροφός μου δεν συνήθιζε να χρησιμοποιεί προφυλακτικά!!! Έτσι, σκέφτηκα, καλό θα ήταν να κουβαλάω μερικά επάνω μου αυτές τις δύο τόσο σημαντικές βραδιές!!!"
Στο αριστερό κοστούμι, που θα χρησιμοποιηθεί στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ο Γρηγόρης θέλησε να δώσει το αισιόδοξο πνεύμα της ημέρας με πλήθος χρωμάτων πολλών ημι-διάφανων προφυλακτικών, ενώ στο δεύτερο κοστούμι, επηρεασμένος από την δύσκολη οικονομική χρονιά που μας έρχεται, κατέληξε στο μωβ-λιλά για να δείξει τον πόνο και την βαθιά λύπη που αισθάνεται για όσα θα τραβήξει ο απλός πολίτης.
Στην αποκλειστική φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τις δύο συνθέσεις, όπως τις πραγματοποίησε με τα ίδια του τα χέρια ο Βασίλης Κωστέτσος, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνθηκε ιδιαίτερα υπερήφανος και συγκινημένος για το αποτέλεσμα και το αφιερώνει και στην φιλενάδα του Νικολέτα Γρούιου, στα Σκόπια!!!
Ακόμη δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για τα κοστούμια της Νικολέτας Γρούιου, η οποία πάντα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις...


Update: Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Νικολέτα Γρούιου θέλει να συννενοηθεί πρώτα με την καλή της φίλη Θεοδώρα Μητσοτάκη σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή της αυτές τις δύο σημαντικές βραδιές. Ο σχεδιαστής και όλο το επιτελείο (κοπτοραπτούδες κ.α.) της Ντόρας, κατόπιν σχετικής παράκλησης που δέχθηκε από την ίδια την Ντόρα τηλεφωνικά, ήδη βρίσκεται στο δρόμο για τα Σκόπια για να ικανοποιήσει την επιλογή της Νικολέτας, όποια και αν είναι αυτή. Παρ' όλα αυτά, επειδή αυτή την συγκεκριμένη βραδιά η Νικολέτα θέλει να την περάσει με τον φίλο της στο κρεβάτι της, οι επιλογές της θα δημοσιοποιηθούν προς το Ελληνικό κοινό μετά την είσοδο της νέας χρονιάς...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]