Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαϊμού οργάνωση ανέλαβε το «γάζωμα» με καλάσνικοφ του λεωφορείου των ΜΑΤ

Η αντιτρομοκρατική

ανέλαβε τις έρευνες


Τελικά, η επίθεση στο λεωφορείο των ΜΑΤ στις 5.30 το πρωί της Τρίτης 23/12/2008 έγινε από την οργάνωση «Λαϊκή Δράση», σύμφωνα με δήλωση που έγινε προς τον Τύπο και το «χτύπημα» αυτό έγινε μέσα από το χώρο του Πανεπιστημίου!!!
Συγκεκριμένα, επτά κάλυκες εντόπισε η αστυνομία στο παλιό πυροβολείο, το οποίο βρίσκεται μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου, ενώ δύο βολίδες φαίνεται ότι έπληξαν τελικώς την κλούβα. Από τη διάμετρο των φυσιγγίων, 7,62 χιλιοστών, προκύπτει ότι πρόκειται ότι για πολεμικό όπλο, πιθανότατα τύπου καλάσνικοφ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από τον ελληνικό στρατό.
Τις έρευνες έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Αμέσως μετά το χτύπημα πάρθηκε απόφαση άρσης του ασύλου και εισόδου ανδρών των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο εσωτερικό του, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι της δολοφονικής απόπειρας που έγινε μέσα από τους χώρους του Πανεπιστημίου.

Οι «κουκουλοφόροι» και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου προχώρησαν σε άμεσες συζητήσεις και συμφώνησαν στην παύση της κατάληψης την ίδια ημέρα, για να μην υπάρξουν θύματα από την είσοδο της αστυνομίας στους πανεπιστημιακούς χώρους.
Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί στο σημείο αυτό, πως η ομάδα «Λαϊκή Δράση» ουδέποτε στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές και μάλλον είναι πολύ πρόσφατη… παρ’ όλα αυτά, αποδεικνύεται πως υπάρχουν πολύ σοβαροί πυρήνες στους κύκλους των κουκουλοφόρων, που επιδιώκουν την σύγκρουση με τις αρχές ασφαλείας, χρησιμοποιώντας πολεμικά όπλα.
Πολύ γρήγορα, κάποιοι, χρησιμοποιώντας τολμηρότατη φαντασία κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για προβοκατόρικη ενέργεια από τις ίδιες τις αρχές, προκειμένου να αρθεί το πανεπιστημιακό άσυλο. Η βιασύνη τους αυτή, όμως, «πρόδωσε» ουσιαστικά τους πραγματικούς ενόχους αυτού του τυφλού και εγκληματικού χτυπήματος, που επεδίωξε να υπάρξουν πολλοί νεκροί αστυνομικοί…
Προσπαθούν να τα μαζέψουν τώρα, όλοι αυτοί που προέτρεπαν σε χρήση βίας από τους κουκουλοφόρους και που καλούσαν τους πολίτες να κατέβουν στους δρόμους για να προσφέρουν ιδεολογικό άλλοθι, αλλά και για να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινες ασπίδες από τους οργανωμένους (στρατιωτικά) κουκουλοφόρους…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]