Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Πιέζει" παρακαλώντας ο Σαακασβίλι για να μπει στο ΝΑΤΟ η Γεωργία

Προσφέρει τα πάντα για την είσοδο

Ο Γεωργιανός πρόεδρος άσκησε πίεση σήμερα στις ευρωπαϊκές χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ να αρχίσουν τη διαδικασία ένταξης της Γεωργίας στην Ατλαντική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μιαν «απόφαση στρατηγική για την Ευρώπη».
«Η άρνηση» του καθεστώτος της υποψήφιας χώρας στη Γεωργία «θα γίνει άσχημα δεκτή και θα έχει συνέπειες στην περιοχή», προειδοποίησε ο Μιχαήλ Σαακασβίλι μιλώντας στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιεί σήμερα σύνοδο στην Βαλένθια.

«Είμαστε ανοιχτοί σε όλων των ειδών τις συνομιλίες για μια συνεργασία» με το ΝΑΤΟ, σημείωσε ακόμη ο Γεωργιανός πρόεδρος υπογραμμίζοντας ότι η Γεωργία θα μπορούσε να «συνεισφέρει στην ασφάλεια της Ευρώπης», ειδικά για την ασφάλεια του ενεργειακού της ανεφοδιασμού.
Η σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, κατά την οποία τα μέλη της Συμμαχίας αρνήθηκαν να χορηγήσουν το καθεστώς των υποψηφίων χωρών στην Γεωργία και την Ουκρανία, έδειξε «σημάδια αδυναμίας και διαφωνιών ανάμεσα στους μεγάλους συμμάχους» του ΝΑΤΟ, τόνισε ακόμη ο Γεωργιανός πρόεδρος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]