Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι επόμενοι κρίσιμοι μήνες του Ελληνισμού

Η εκδίκηση των αποτυχημένων

Οι Ρεπουμπλικάνοι ηττήθηκαν. Και η ήττα τους ήταν καταλυτική. Το δυστύχημα είναι ότι ο αποτυχημένος πρόεδρος Τζόρτζ Μπους, τον οποίο απορρίπτει το 70% του αμερικανικού λαού, θα συνεχίσει να κυβερνά μέχρι την 20ή Ιανουαρίου 2009.
Και μέχρι τότε, οι συνεργάτες του, θα ... νομιμοποιούνται να εκδικούνται τους λαούς που αντιστάθηκαν.
Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα είναι κρίσιμοι για το Κυπριακό και το Σκοπιανό. Οι Αμερικανοί διπλωμάτες, οι οποίοι απέτυχαν με ότι καταπιάστηκαν, θα προσπαθήσουν να κτυπήσουν την Αθήνα και τη Λευκωσία εκεί που πονούν.

Στο Σκοπιανό, σκέφτονται να νομιμοποιήσουν μέσα από εκθέσεις, τη «μακεδονική εθνότητα», προχωρώντας και ένα βήμα περισσότερο με σαφή αναφορά σε «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.
Στο Κυπριακό, θα ενισχύσουν την αδιαλλαξία του ανίκανου κλόουν της Άγκυρας για να δυσκολέψουν τον Χριστόφια, να τον εκνευρίσουν για να πει «μέχρις εδώ» και να τα τινάξει όλα στον αέρα. Πρόκειται για σχέδια αρρωστημένων εγκεφάλων, που βρίσκουν συμμάχους στη Λευκωσία και την Αθήνα.
Οι κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας πρέπει να’ ναι έτοιμες να αντιδράσουν. Πρέπει να βρεθούν κανάλια επικοινωνίας με τους νέους κυβερνώντες σ’ αυτό το κρίσιμο στάδιο της διαδικασίας παράδοσης.
Οι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Αθήνα και τη Λευκωσία έχουν συνηθίσει να εκφράζουν παράπονα, μερικοί απειλούν.
Πρέπει να τους καλέσουν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, να τους θέσουν υπ’ όψιν τους τις πληροφορίες που έχουν οι δύο κυβερνήσεις και να τους τονίσουν ότι οι σχεδιασμοί τους εναντίον των δύο χωρών αποτελεί εχθρική ενέργεια....
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]