Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι

Προκαλούν καθημερινά στον αέρα

Συνεχίζουν οι Τούρκοι της προκλήσεις στο Αιγαίο. Χθες, δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 15 συνολικά αεροσκάφη, από τα οποία τα έξι ήταν οπλισμένα, προκάλεσαν στο νότιο Αιγαίο τέσσερις παραβάσεις, 11 παραβιάσεις, ενώ σήμερα σημειώθηκε και μία εμπλοκή.
Σε όλες τις περιπτώσεις η τουρκική προκλητικότητα αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, άμεσα και αποτελεσματικά από την πολεμική μας αεροπορία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. η τουρκική προκλητικότητα είναι διαχρονική και αρκετά περίεργη.

    δεν έχει σημασία τι κάνουν οι τουρκοι σημασία έχει τι κάνουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μου επιτρέψεις να πω ότι δεν είναι καθόλου περίεργη. Είναι σταθερή, κλιμακούμενη και στοχευμένη. Είναι γνωστή, αλλά δυστυχώς αφήνει αδιάφορους τους "κουμπάρους" και τους άλλους που ασχολούνται με τα της κυβερνήσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]