Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαμαρτύρονται οι Γκρίζοι Λύκοι για την δασκάλα του Δερείου


"Απαράδεκτη εθνικιστική συμπεριφορά
!"

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) έλαβε και δημοσιεύει πάραυτα το Δελτίο Τύπου της ειρηνικής τουρκικής οργάνωσης Ülkücülük "Γκρίζοι Λύκοι", επ' αφορμή των γεγονότων στη Θράκη με την απαράδεκτη εθνικιστική δράση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου.
Ακολουθεί ελεύθερη μετάφραση από την τουρκική γλώσσα:

Δελτίο Τύπου, Άνκαρα 1/11/2008.

Οι "Γκρίζοι Λύκοι" επιθυμούν να συγχαρούν την αδελφή οργάνωση Αντιεθνικιστική Κίνηση "Πήλιος Γούσης" (kardash prodot Pilio Gousi) από την Ελλάδα, γιά τη συντονισμένη δράση της στο θέμα της κατεχόμενης τουρκικής επαρχίας της Δυτικής Θράκης.
Τασόμαστε και εμείς κατά της ελληνίδας εθνικίστριας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου (tsoglan hanoum) η οποία αποτελεί πράκτορα της ΕΥΠ και της KGB στην περιοχή. Καλούμε το ελληνικό κράτος (yunan bordel) να απομακρύνει την κυρία αυτήν από την κατεχόμενη Θράκη, ειδάλλως θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τον κατοχικό στρατό της από την Τουρκική Θράκη μας.

μετά τιμής,
Bozkurtlar"

Το κείμενο είναι σατυρικό αλλά με την ανυπαρξία της Ελληνικής Πολιτείας κινδυνεύει να γίνει πραγματικότητα...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]