Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξτρεμιστική αριστερά : ο νέος εσωτερικός εχθρός


Η αριστερά με τις δεξιές τσέπες


Τα πρόσφατα επεισόδια στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας καθώς και ασυλία που απολαμβάνουν οι κάθε λογής «αξιολύπητοι» λαθρομετανάστες απέδειξε για άλλη μια φορά πως οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι μια απόλυτη αποτυχία. Σε αυτήν κατάσταση έχει βοηθήσει αποτελεσματικά η εξτρεμιστική αριστερά και οι οργανωτικές δομές τις μια από τις οποίες είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδείξει αξιοζήλευτη τρυφερότητα για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και μάλιστα έχει μεταβληθεί σε αυτόκλητο σωτήρα τους.
Η ασυλία που προσφέρει ο συνασπισμός σε αυτού του είδους τα φαινόμενα είναι εξόφθαλμη και έκδηλη κάθε φορά που οι προστατευόμενοι της διαπράττουν τα συνηθισμένα αδικήματα και εγκλήματα. Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός των αριστερών με τις δεξιές τσέπες, που έχοντας απολαύσει την περιπέτεια της ευρωβουλής και τα κομματικά ταξιδάκια ήρθαν στην Ελλάδα για να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις επιταγές του πολιτισμικού φιλελευθερισμού.

Μαζί με τους κουλτουριάρηδες της αριστεράς ,που διακρίνονται για τον κακώς εννοούμενο ελιτισμό ,τους τάσσονται και τα εξτρεμιστικά στοιχεία. Οι αριστερές οργανώσεις είτε είναι ενεργούμενα του Σύριζα είτε δρουν ανεξάρτητα προς την ιδία κατεύθυνση. Πολλές , βέβαια , είναι πλοκάμια ξένων οργανώσεων του εξωτερικού όπως η υπερβολικά προκλητική και άκρως επιθετική ANTIFA που σε κάθε ευκαιρία ξεπροβάλει για να εκδηλώσει το απύθμενο μίσος της ενάντια σε ότι ελληνικό υπάρχει. Οι αντιρατσιστικές οργανώσεις εμφανίζονται η μια μετά την άλλη η βία εκ μέρους των γνωστών –αγνώστων δηλαδή των παιδιών και συγγενών των βουλευτών και πολιτικών του Σύριζα. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αλλά όλοι κλείνουν το στόμα εθελουσίως καθώς φοβούνται μην χαρακτηριστούν ρατσιστές. Ειδικά οι πολιτικοί και υπουργοί της νέας δημοκρατίας τρέμουν μπροστά στην προπαγανδιστική παντοδυναμία της εξτρεμιστικής- ριζοσπαστικής αριστεράς. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κατακλίσει από συνασπιστικούς κλώνους που με εκνευριστική ακρίβεια αναμασούν τις αηδιαστικές θεωρίες περί σεξουαλικής απελευθέρωσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα καταφέρνουν και τον πιο λογικό και χωρίς ρατσιστικά αισθήματα πολίτη να εκραγεί μπροστά στις εξόφθαλμα γελοίες αντιλήψεις τους. Αν πάλι συναντήσουν στον δρόμο κάποιον εθνικά συνειδητοποιημένο πολίτη τότε είναι που εκδηλώνουν όλο το μισός τους. Ο ιδιότροπος τρόπος σκέψης τους , η κομπλεξική στάση ζωής τους , η απαξίωση του ίδιου του εθνικού οικοδομήματος από μέρους τους , η ανθελληνική τους ρητορεία καθώς και η απαθής στάση τους απέναντι στα προβλήματα του ελληνικού λαού δεν καταδικάζονται ποτέ και πάντα οι ίδιοι βρίσκονται στο απυρόβλητο.
Η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια δείχνει πως η κλίκες του σύριζα έχουν ριζώσει για τα καλά στα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε κομματικά στέκια και σε άντρα εγκληματικότητας. Δεν διστάζουν να καταλαμβάνουν τα κτίρια του πανεπιστημίου συχνά αδιαφορώντας για το τι είναι μειοψηφία. Όταν όμως η δυνάμεις των ΜΑΤ καλούνται να σταματήσουν τις βίαιες και καταστροφικές πορείες τους στο κέντρο της Αθήνας τότε ανακαλύπτουν την μαγική λέξη των δικαιωμάτων , των ίδιων δικαιωμάτων που οι ίδιοι στερούν από τους συμφοιτητές τους . είναι τα ιταμά και υποκριτικά κακέκτυπα των γονιών τους οι οποίοι τα μεγάλωσαν με ταξικό μίσος και λύσσα απέναντι σε ότι διαφορετικό. Τα μεγάλωσαν με την αίσθηση ότι μπορούν να παρανομούν γιατί αυτό είναι μαγκιά και να παρασιτούν χωρίς κανείς να τους το απαγορεύει. Είναι οι ίδιοι γονείς που μεγάλωσαν με τις αντιδεξιές νουθεσίες των γονιών τους είτε αυτοί βασανίστηκαν είτε όχι από το κράτος της Δεξιάς. Ποτέ δεν ταυτίστηκαν με το ελληνικό κράτος και την εθνικοφροσύνη και τώρα τα παιδιά τους συμμετέχουν στην αποδόμηση όχι της εθνικοφροσύνης αλλά του ίδιου του ελληνικού κράτους.
Όπως και πριν από 60 χρόνια έτσι και σήμερα κάποιοι αριστεροί πολίτες και κόμματα αδιαφορούν για την τύχη της Ελλάδος και για τα συμφέροντα του ελληνισμού. ΣΥΡΙΖΑ τώρα όσο ποτέ άλλοτε συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του νέου εσωτερικού εχθρού που δεν διστάζει να συνωμοτεί φανερά και να υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνισμού. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις τις κραυγές τους για τους λαθρομετανάστες που εποικούν την χωρά μας και μας απειλούν με εξαφάνιση τον ελληνικό λαό. Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις την ασυλία τους στους βιαστές και τους εγκληματίες και την στήριξη των αμερικανικών σχεδίων στην περιοχή, και την δημιουργία στρατηγικών μειονοτήτων στα σύνορα και στο εσωτερικό της χώρας. Μήπως ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ίσως κάποιοι να θυμηθούν της παλιές ιστορίες του εμφυλίου διαβάζοντας περί εσωτερικού εχθρού και να σπεύσουν αν μιλήσουν περί αναμόχλευσης του μίσους. Ένα όμως πρέπει να ξέρουν ότι τότε όπως και τώρα η αριστερά είναι προδοτική και είναι προδοτική γιατί οι ενέργειες τις στρέφονται απέναντι στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ που είναι το μονό δομικό ανάπτυγμα του ελληνικού λαού.
Η ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να κάνει άμεσα την αυτοκριτική της. Αν καταλήξει πως η στάση της είναι σωστή τότε πρέπει οι υγιείς δυνάμεις του λαού καθώς και τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας να περιορίσουν και να ελέγξουν τη δράση του κόμματος και των μη κυβερνητικών οργανώσεων που υπονομεύουν την Ελλάδα και να επιβληθούν κυρώσεις όπου διαπιστώνετε κατασκοπευτική, η υπονομευτική δράση.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ελεγχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί , ύποπτα δώρα και ύποπτες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού και να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπαιτίων.
Με άλλα λόγια πρέπει σφίξει ο κλοιός γύρω από τα κέντρα της ανθελληνικής προπαγάνδας και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έσφαλαν. Ακόμα και αν αυτοί είναι άτομα υπεράνω υποψίας!
Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο και η κατάσταση θα χειροτερέψει και για τον ελληνικό λαό αλλά και για τους υπονομευτές της χώρας.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]