Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλούν με κλιμάκωση κινητοποιήσεων οι Πακιστανοί στην Αθήνα!

Να τους στείλετε πίσω "πακέτο"

Κατόπιν διαβουλεύσεων με την αστυνομία, οι περίπου 400 Πακιστανοί που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη, έληξαν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου την κινητοποίησή τους και έδωσαν στην κυκλοφορία το δρόμο.

Εκπρόσωποι των αλλοδαπών θα συναντηθούν τη Δευτέρα με αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, προκειμένου να βρουν λύση στη χρονοβόρα διαδικασία χορήγησης ασύλου, ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο να συγκεντρώνονται εκατοντάδες άτομα έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και να περιμένουν με τις ώρες, μέχρι να μπουν στο κτίριο, για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Σε περίπτωση που δεν γίνει τελικά το ραντεβού ή δεν βρεθεί λύση που να τους ικανοποιεί, οι Πακιστανοί προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]